Z zvenkt Yoctopat Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:01 #1 X25F240pw satin alan birisi montaji hakkinda detayli bilgi verebilir mi? Vidalari bosa donuyor yapamiyorum. zvenkt dedi: X25F240pw satin alan birisi montaji hakkinda detayli bilgi verebilir mi? Vidalari bosa donuyor yapamiyorum. Genişletmek için tıkla... Videolu/fotografli gosterim yapabilecek birisi var mi
X25F240pw satin alan birisi montaji hakkinda detayli bilgi verebilir mi? Vidalari bosa donuyor yapamiyorum. zvenkt dedi: X25F240pw satin alan birisi montaji hakkinda detayli bilgi verebilir mi? Vidalari bosa donuyor yapamiyorum. Genişletmek için tıkla... Videolu/fotografli gosterim yapabilecek birisi var mi
JudiciaLL Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:14 #2 zvenkt dedi: X25F240pw satin alan birisi montaji hakkinda detayli bilgi verebilir mi? Vidalari bosa donuyor yapamiyorum. Videolu/fotografli gosterim yapabilecek birisi var mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl boşa dönüyor uyumlu olması lazım çok zor olmamalı.
zvenkt dedi: X25F240pw satin alan birisi montaji hakkinda detayli bilgi verebilir mi? Vidalari bosa donuyor yapamiyorum. Videolu/fotografli gosterim yapabilecek birisi var mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl boşa dönüyor uyumlu olması lazım çok zor olmamalı.
Z zvenkt Yoctopat Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:15 #3 JudiciaLL dedi: Nasıl boşa dönüyor uyumlu olması lazım çok zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Eve gecince daha detayli bakacagim, en son denedigimde vidalar oturmuyordu parcalar uyusmuyordu bir kac saat denedim en az sonra yarin ugrasirim dedim
JudiciaLL dedi: Nasıl boşa dönüyor uyumlu olması lazım çok zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Eve gecince daha detayli bakacagim, en son denedigimde vidalar oturmuyordu parcalar uyusmuyordu bir kac saat denedim en az sonra yarin ugrasirim dedim
JudiciaLL Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:32 #4 zvenkt dedi: Eve gecince daha detayli bakacagim, en son denedigimde vidalar oturmuyordu parcalar uyusmuyordu birkaç saat denedim en az sonra yarin ugrasirim dedim. Genişletmek için tıkla... Kalite olarak nasıl buldun, bende bakıyordum o ürüne.
zvenkt dedi: Eve gecince daha detayli bakacagim, en son denedigimde vidalar oturmuyordu parcalar uyusmuyordu birkaç saat denedim en az sonra yarin ugrasirim dedim. Genişletmek için tıkla... Kalite olarak nasıl buldun, bende bakıyordum o ürüne.
Z zvenkt Yoctopat Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:47 #5 JudiciaLL dedi: Kalite olarak nasıl buldun, bende bakıyordum o ürüne. Genişletmek için tıkla... Inceleyecek bir kisim olmadi daha acamadigim icin monitoru, montajini yapamadigim icin
JudiciaLL dedi: Kalite olarak nasıl buldun, bende bakıyordum o ürüne. Genişletmek için tıkla... Inceleyecek bir kisim olmadi daha acamadigim icin monitoru, montajini yapamadigim icin