X3430, Radeon 7850 1GB ekran kartını besler mi?

sahannn

Picopat
Katılım
4 Nisan 2021
Mesajlar
264
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, sorum başlıktaki gibidir, anakart Gigabyte H55 UD3h rev 1.3 işlemci X3430 RAM'ler 8 GB PSU 400W eskiden anakartım Xeon E5440 anakartim ise Foxconn G41 mxe ydi kartı besleyemiyordu işlemci darboğaz oluyordu, bu sefer besleyebilir mi işlemci ekran kartını?
 
Ekran kartı değil, işlemci darboğaz olacak. Yani ekran kartı çok zayıf işlemci ise çok güçlü. Endişe ettiğiniz noktada herhangi bir sorun yok. Tüm parçaların bire bir denk olması imkansız zaten.
 
Hocam ekran karti cok zayif derken AMD Radeon 7850 zayif mi?

Neye göre kime göre, karşılaştırma olmadan zayıf demek biraz anlamsız. X3430 gibi bir işlemci için evet zayıf işlemci boşta kalır çoğu zaman. Bu da sizin ekran kartı gereksinimi olan oyunları oynayamamanızla sonuçlanır. Fakat ben LoL, Batman oynuyorum derseniz ortada bir sorun yok. Demek istediğim şey geliştireceğiniz sonraki şey ekran kartı ve ram. İşlemci gayet iyi.
 
Hocam orta derece bir ekran karti diye biliyorum, GTX 660 ile ayni derecede belki bir tik üstüdür.
Star Wars: Battlefront 2 oynayacagim ornek olarak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında GTX 660'dan bir tık daha güçsüz bir ekran kartı fakat dediğim gibi sizin amacınız en önemli şey. Her halükarda böyle dediğinize göre söylediğim şeyi yanlış anlattım sanırım üzgünüm, demeye çalıştığım şey ekran kartıtü kaka değil. İşlemcinin çok harika olduğu ve oldukça iyi bir karar vermiş olmanız. Tam amacınıza göre bir seçim yapılmış. Uzun süre sorun yaşamadan kullanabilir ve artık diğer parçaları ufaktan geliştirmeye başlayabilirsiniz. İşlemciden yana endişeniz veya korkunuz kalmasın.
SWB2 60 fps rahatça oynanır.
Önceki yorumlarda darboğaz yapar gibi söylemler vardı, öyle bir şey kessinlikle yok. GTX 1060 a kadar yolu var.
Hocam orta derece bir ekran karti diye biliyorum, GTX 660 ile ayni derecede belki bir tik üstüdür.
Star Wars: Battlefront 2 oynayacagim ornek olarak.
Aldınız mı işlemciyi, ve hangi ücrete alacaksınız?
 

Geri
Yukarı