X3440 ve RX 570 Sistem Görüntü Vermiyor

Zelmore

Kilopat
Merhaba dostlar. Bir süre önce bir yakınımdan RX 570 hediye olarak geldi. Burada konu açtığımda yeni bir PSU almam gerektigini söylediler. Ben de Aerocool KCAS-750GM modelini satın aldım (biliyorum 750W sisteme fazla, ikinci el uyguna geldi diye aldım. ) Bugün sisteme taktığımda (daha doğrusu takmaya çalıştığımda) görüntü gelmemeye başladı. Sistemimde meydana gelen değişiklikler; SSD gitti HDD geldi, PSU değişti, ekran kartı değişti. Neyse fazla uzatmadan konuya gireyim. Nerede hata yapıyorum? Power tuşuna basıyorum işlemci fanı dönmeye ekran kartı fanı vs. Dönmeye başlıyor fakat ekranda no Signal yazısı beliriyor. Aynı monitör farklı bir sistemde kullanılıyordu düne kadar, yani sıkıntının monitör taraflı olmadığını düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Mevcut sistem
X3440
RX 570 STRIX 4 GB
10GB RAM
Esonic H55KCL anakart
1TB WD Blue HDD

IMG_20191023_231610.jpg

Satıcının PSU'nun yanında gönderdiği kablolar.

IMG_20191023_230728.jpg

Tüm kabloları yerleştirdiğimde artan kablolar.

IMG_20191023_230625.jpg

Elimden geldiğince anakart ve kabloların resmini çekmeye çalıştım. Daha yakından çek vs. diyen olursa çekebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar yanlış bağlantı yapmış olmam olasılığını da göz önünde bulundurun. Pek deneyimli sayılmam, ilk defa bir PSU söküp yerine başka PSU koydum. Resimlerden anlaşılmıyorsa belirli bir bölgeyi yakından çekebilirim. Bu arada geç olduğu için tavsiyelerinizi yarın uygulamaya başlayacağım.

Dostlar bios pilini çıkarıp taktım ekran gelmeye başladı. Sistemi açıp bioa girdiğimde harddiski görmüyordu, ben de belki düzgün oturmamıştır diye sata kablosunu çıkarıp taktım. Şuan tekrar görüntü gelmemeye başladı. Ne yapmalıyım?
Harddiskin içi boş, flash bellek ile Windows yükleyeceğim.

Dostlar bios pilini çıkarıp taktım ekran gelmeye başladı. Sistemi açıp bioa girdiğimde harddiski görmüyordu, ben de belki düzgün oturmamıştır diye sata kablosunu çıkarıp taktım. Şuan tekrar görüntü gelmemeye başladı. Ne yapmalıyım?
Harddiskin içi boş, flash bellek ile Windows yükleyeceğim.
Enteresan, HDD sebebiyle ne olabilir tam bilmiyorum, HDD bozuk bile olsa BIOS gelmesi lazım. Şuan HDD takılı veya takılı olmadan BIOS bile görüntü olarak gelmiyor mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı