X3440 Voltaj Değeri Önerisi

emirkuru5

Kilopat
Daha fazla  
X3440 işlemcimi RX 570 Nitro+ ekran kartımla 3.2 GHz'de kullanıyorum. Yeterli gelmediği için biraz daha yükseltmeye karar verdim fakat doğru değerleri bulamıyorum, sürekli mavi ekran yiyorum. X3440 hakkında bilgi sahibi olan voltaj değerlerini falan direkt bana verebilir mi? Bu arada 3.2'de 2 ısı borulu soğutucumla kullanıyorum, boşta bile 45 derece oyunlarda 70 80 buluyor.

Dostum konunun dışında soracağım 3440 dan memnun musun ?
Proje sistemim varda onda kullanmayı düşünüyorum i5 650 ile onun arasındayım.

Voltaj verdiğin için haralet yapıyor kardeş sonra ya oyundan atar yada mavi ekran verir ben x5460 yaşıyor o sorunu ya sıvı soğutma yâda kule tipi soğutma al önce

H110i var elimde dediğim gibi proje bir sistem olacak elimdeki parçalardan performand olarak nasıl bir.işlemci.
Voltaj verdiğin için haralet yapıyor kardeş [emoji4] sonra ya oyundan atar yada mavi ekran verir ben x5460 yaşıyor o sorunu ya sıvı soğutma yâda kule tipi soğutma al önce

İyi sayılır kardeş 4 çekirdek li işlemci sen voltaj şuan kaç veriyor sun

İyi sayılır kardeş 4 çekirdek li işlemci sen voltaj şuan kaç veriyor sun
1.25V veriyorum hocam. Diğer her şey auto'da onları da ayarlamam gerekir mi? Pek bilgim yok ama OC yapmazsam da sıkıntı yaşıyorum RX 570 olduğu için.
H110i var elimde dediğim gibi proje bir sistem olacak elimdeki parçalardan performand olarak nasıl bir.işlemci.
Kesinlikle x3440 tavsiye etmem dostum. İmkanın varsa i7 3770k hatta 2770k bile düşünebilirsin. Isınmasıdır stabilitesidir aşırı sıkıntılı x3440. Şans işi tabii bu benim içinde böyle gerçekleşmiş olabilir.

Dostum 1156 bir anakart var elimde üstte de belirttiğim gibi konsept bir sistem tasarlayacağım ondan dolayı mümkün olduğunca elimdeki parçaları kullanmaya çalışıyorum o zaman i7 870 veya i5 560 üzerinden gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…