X3440 yayın ve video çekme işlerinde nasıl?

OK3N

Hectopat
Daha fazla  
  • 8 GB RAM
  • RX 580 8 GB
  • Xeon X3440
X3440 ile oyunların videosunu çekebilir miyim? Örneğin GTA 5, PUBG, Fortnıte Full HD yüksek ayarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video çekme kısmında ekran kartınızın Radeon ReLive özelliğini kullanın. Yayın da yapılabilir.

Yeterli bir işlemci tabi ki ama 8gb rame sahip olduğunuzu unutmayalım ayarları çok zorlamazsanız sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Yeterli bir işlemci tabi ki ama 8gb rame sahip olduğunuzu unutmayalım ayarları çok zorlamazsanız sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Ram 12 olsa dahamı stabil çalışır yayın video vs. İşleri

OC'siz x3440, GTX 1050 Ti ve 8 GB RAM ile yayın yapıyorum ve video çekiyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Biraz örnek olması açısından Youtube kanal linkimi bırakayım çektiğim videolara bakabilirsin.

Şuan veriden bağlıyım eve gidince wifiden bakıcam merak ettim.

Hocam videoları izledim fps beklediğimden iyi çıktı birde oc’de yapmamışsın.
Sana birsorum olucak bu sistemi kaça mâl ettin.

72 Tl işlemciyi aldım Aliexpress üzerinden, 646 Tl GTX 1050 Ti RAM'ler ve anakart zaten elimde vardı. Toplam 718 Tl'ye mal oldu. FPS değerleri beklediğimden çok çok iyi. Şu anda Forza Horizon 4 oynuyorum onuda video çekmek istiyorum fakat MSI Afterburner çalışmıyor oyunda bir çözümde bulamadım. Oyunun kendinden FPS ve GPU göstergesi var belki onunla atabilirim. Forza Horizon 4'te Ultra ayarlarda oynuyorum yer yer 45 FPS görüyorum ortalama 50 FPS civarlarında geziyor. FPS drop yaşamıyorum 8 GB RAM ile.

Gayet güzel değerlermiş şaşırdım. Oc’de yapmadım demiştin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…