X3440'lı Sistem Görüntü Vermiyor

Muhammed Oğuz

Megapat
Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar,

Daha dün şöyl bir sistem dizdim;
  • İntel Xeon x3440
  • Gigabyte GA H55M D2H Anakart
  • 4x2 1333MHz Hynix RAM
  • MSI GeForce GTX1050 Gaming X 2G
  • 500GB 7200RPM HDD
Daha önceden de sistem toplamıştım, biraz tecrübem var ancak dün topladım, her şeyi kitabına uygun yaptım, sistem çalıştı ama görüntü vermedi. Başka bir güç kaynağıyla denedim yine aynı sonucu verdi. Ekran kartını başka bir sistemde denedim görüntü verdi ve çalıştı. Başka bir monitörde denedim çalıştı. Ancak yukarıda özelliklerini vermiş olduğum sistem açılmıyor. Emin olmak için tekrardan kurdum sonuç yine aynı.

Anakartın üzerinde PHASE LED yazısı altında 4 adet led var. Aşağıdan yukarı olacak şekilde 1 yeşil, 2 yeşil, 3 turuncu ve 4 kırmızı renkte yanıyor. Yabancı forumları araştırdım ama bir çözüm göremedim.

Yardımcı olabilen olursa müteşekkir kalırım;

Dosya Ekleri

• IMG_20190528_150018892_HDR.jpg
    352 KB · Görüntüleme: 52
Hocam tam net göremedim fakat VGA veya HDMI hangisini kullanıyorsanız ekran kartına taktınız sonrada monitöre bağladınız değil mi? Çünkü ben VGA kablosunu kasaya takmıştım görüntü vermedi ekran kartına takınca verdi.

İşlemcinin kendisine ait GPU'su bulunmadığından dolayı arkadaşında dediği gibi ekran kartına takın, VGA veya HDMI kablosunu sorununuz düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…