Merhaba, Frisby 4'in 1 kasa fanı aldım. Fan kontrolcüsü çıktı içinden. Molex kablosu istiyor sanırsam, PSU moduler Game Power GM 800 içinden çıkanları kaybettim. Fan kontrolcüsü için nasıl bir Molex kablosu almalıyım, ucuz olanlardan atabilir misiniz? Anakartım X370 GAMING Plus direk anakarta bağlayabilir miyim?
Molex kablolar anakarta bağlanmıyor. Ve büyük ihtimal o fanlar da renk değiştiremiyordur. Keşke Frisby almasaydınız. Normal bir Molex kablosu ile 4'ünü de art arda bağlayıp kullanabilirsiniz.
Yok hayır RGB ve modları var kumandası var kalitelide fanlar link atabilir misiniz bilmiyorumda hangisini alacağımı. Hnagi Molex kablosu bir sürü varda.
Molex kablolar anakarta bağlanmıyor. Ve büyük ihtimal o fanlar da renk değiştiremiyordur. Keşke Frisby almasaydınız. Normal bir Molex kablosu ile 4'ünü de art arda bağlayıp kullanabilirsiniz.
Hocam onun için herhangi bir bilgisayarcılarda veya Vatan Bilgisayar gibi yerlerde bulabilirsiniz. İnternette bulamadım daha çok Molex to 6 pin PCI-e kabloları var.
Hocam onun için herhangi bir bilgisayarcılarda veya Vatan Bilgisayar gibi yerlerde bulabilirsiniz. İnternette bulamadım daha çok Molex to 6 pin PCI-e kabloları var.
Dark Molex 4Pin - 6Pin PCI-E Dönüştürücü Güç Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bunu alsam çalışır mı? PSU'da 6 pin yuvası var modular pusu tam anlayamadım ne gerektiğini.
Dark Molex 4Pin - 6Pin PCI-E Dönüştürücü Güç Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bunu alsam çalışır mı? PSU'da 6 pin yuvası var modular pusu tam anlayamadım ne gerektiğini.
Hocam bu kablolar pek sağlıklı değil. Onun yerine dediğim gibi Vatan Bilgisayar gibi yerlere gidip sistem kurulum yerlerinden Molex kablo istemek çok daha iyi olur.
Hocam bu kablolar pek sağlıklı değil. Onun yerine dediğim gibi Vatan Bilgisayar gibi yerlere gidip sistem kurulum yerlerinden Molex kablo istemek çok daha iyi olur.
Bu olabilir aslında. Eğer fanlar Molex ise o 4 Molex'i birleştirebilirsiniz. Şimdi bunu anlatmak zor olacak ama her Molex'inin arkasında Molex (dişi) yeri de var. O 4 Molex kabloyu birbirine takıp en baştaki erkek Molex'i de attığım linkteki Molex dişi yerine takıp anakart üzerindeki fan yerine takacaksınız aparat sayesinde. Umarım anlatabilmişimdir.