X4 860K ve RX 560 Isınma

exmotX

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Herkese iyi forumlar.

Benim sıkıntım, daha 2 gün önce bilgisayarımı temizlettirdiğim halde ısınma sorunum var.
-Termal ped ve macun değişti.
- Kasa temizlendi (fanlar vs)

Ekran kartım 90 C oluyor.
Önceden kendimde yaptım ama hala sıcaklık sorunu var ve temizlikten olduğunu düşünmüyorum.

Sistemim:
Athlon X4 860K İşlemci
A68HMK Anakart
RX 560 Ekran Kartı
1TB Harddisk
Isınma sorunu, yük altındayken oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bu anormal sıcaklarda ısınması çok normal özellikle odan küçükse ve kasanın hava akışı iyi değilse.
RX560 gibi bir ekran kartı için 90 derece çok bence. Ben tek fanlı RX560 ekran kartını Adana yaz sıcağı ve hava almayan bir kasa ile kullandım. 75 dereceyi geçmedi. Fan hızı %40 falandı.

Ekran kartınızı daha önce açtınız mı? Bloğu otutturamamış olabilir misiniz? Onun dışında voltajın fazla verilmesi ihtimalinden başka bir şey gelmiyor aklıma.

Ekran kartınızı daha önce açtınız mı? Bloğu otutturamamış olabilir misiniz? Onun dışında voltajın fazla verilmesi ihtimalinden başka bir şey gelmiyor aklıma.

Daha 2 gün oldu temizleteli. Usta işin ehli, kendimde zamanında temizledim ama ısınma kesmiyor. Voltaj kaç olmali MSI afterburderdan sıfırladım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı