Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Ağustos 2018 #11 ZeusBskNN dedi: Ekonomik bir sistem almaya çalışıyorum ve 80+ bronze sertifikaları var. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin uyarımı yaptım ben. Arızalar almaya başlarsınız o zaman kendiniz ilgilenirsiniz sorunlarla.
ZeusBskNN dedi: Ekonomik bir sistem almaya çalışıyorum ve 80+ bronze sertifikaları var. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin uyarımı yaptım ben. Arızalar almaya başlarsınız o zaman kendiniz ilgilenirsiniz sorunlarla.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 9 Ağustos 2018 #12 Murat5038 dedi: Güç kaynakları kalitesiz ikisinin de... Genişletmek için tıkla... High Power kötü bir marka değildir. Kendim 5 senedir kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşatmadı. Bazı günler, günde 6, 7 kez elektrik kesintisi oluyor, dandik olsaydı illa yakardı bir parçayı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2018
Murat5038 dedi: Güç kaynakları kalitesiz ikisinin de... Genişletmek için tıkla... High Power kötü bir marka değildir. Kendim 5 senedir kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşatmadı. Bazı günler, günde 6, 7 kez elektrik kesintisi oluyor, dandik olsaydı illa yakardı bir parçayı.
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 9 Ağustos 2018 #13 Daha çok FPS istiyorsanız 2.sistem.
Rionide Kilopat Katılım 21 Ağustos 2015 Mesajlar 218 Makaleler 3 Yer Essex Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2018 #14 Günü kurtarmak için ikinci sistem, yarınını düşünüyorsan ilk sistem. Yine de ikisini de alsan pişman olacağını zannetmiyorum.
Günü kurtarmak için ikinci sistem, yarınını düşünüyorsan ilk sistem. Yine de ikisini de alsan pişman olacağını zannetmiyorum.
KS KS Z ZeusBskNN Decapat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 7 30 Ağustos 2018 #15 sağolun beyler konu açtığımı unuttum geri dönemedim alacaktım ama dolar fırladı gitti benim hayallerde çöp oldu Neko dedi: İlk sistem kesinlikle. Her şey FPS değildir. Bütçeniz ne kadar? Olmamış parçalar var. Genişletmek için tıkla... 2.200 keşke direk alsaydım kararsız kalmıştım şimdi fiyatları 3k olmuş pclerin
sağolun beyler konu açtığımı unuttum geri dönemedim alacaktım ama dolar fırladı gitti benim hayallerde çöp oldu Neko dedi: İlk sistem kesinlikle. Her şey FPS değildir. Bütçeniz ne kadar? Olmamış parçalar var. Genişletmek için tıkla... 2.200 keşke direk alsaydım kararsız kalmıştım şimdi fiyatları 3k olmuş pclerin