X5460 kaliteli termal macun önerisi

furk4n_oztrk.61

Decapat
Daha fazla  
X5460 işlemci var. Kaliteli bir macun sürmek istiyorum ne önerirsiniz? Bir de sogutucu olarak snowmqn M200 2 bakırlı sogutucu var bir de resimde adını bilmediğim 4 bakirli var hangisini kullanmam daha verimli olur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230808_180142_Gallery.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Kule tipi daha mantıklı olur ama ikisini de deneyin bence.

Macun olarak bunu önerebilirim.

Eski bir X5460 kullanıcısı olarak ise size önerim LGA775'ten çıkıp Intel 2-3. nesil işlemcilerine göz atmanız olacaktır. Sebebi ise birçok yeni oyunda SSE4.2 desteği isteniyor ve X5460'ta bu olmadığı için oynanmıyor.

Isı sorunları da cabası tabii.

Sistemi kardeşlerime topluyorum zaten hocam işlemciyi de aldım atmasaydım 3 4. Nesillere bakacaktım dediğiniz macun kaliteli midir?

Sistemi kardeşlerime topluyorum zaten hocam işlemciyi de aldım atmasaydım 3 4. nesillere bakacaktım dediğiniz macun kaliteli midir?

Öyleyse hayırlı olsun diyelim.

Macun ise kalitelidir.

M200 vari soğutucu ile kullandım X5460'ı sorun olmadı. Voltajsız OC yaparak performansı da aşırı bir sıcaklık artışı olmadan kullanabilirsiniz.

Tamamdır sipariş vereyim o zaman çok teşekkür ederim anakart P45T-ES3g var güzel bir performans yakalayacagim inşallah.

Tamamdır sipariş vereyim o zaman çok teşekkür ederim anakart P45T-ES3g var güzel bir performans yakalayacagim inşallah.

Güzel bir anakart güzel bir çipset güzel de OC performansı yakalanır.

Güzel bir anakart güzel bir çipset güzel de OC performansı yakalanır.

Hocam rahatsız etmiyorsam bir şey daha soracaktım Windows'un kurulu olduğu 1 HD var 2. HD takıyorum HD çalışıyor disklerde görünüyor ama bilgisayar bölümüne girdiğimde sadece yerel disk C görünüyor neden böyle yapar.

Disk yönetimine girip 2. HDD'ye harf vermeniz gerek.

Girdiğiniz 2. diske sağ tıkladığınızda sürücü harfi kısmından yapacaksınız.

Thermal Grizzly Kryonaut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…