X550JK Dota 2 Takılma Problemi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım 1 aylık ve 1 ay içinde fazla kullanamadım. İlk aldığım zaman dota yükledim zaten oyunda anlamını bilmediğim takılmalar oluyor HDD ile alakalı olabilir mi tam karar da veremedim açıkçası. GPU'dan baktığımda Nvidia 850m devrede gösteriyor combatta 15 FPS ye düşüyor. Benchlerden baktığım kadarıyla minimum 60 FPS diye gösteriyor bu ekran kartıyla. Derdime derman bulursanız sevinirim iyi günler. :)
Takilmalar nasil? 2 3 sn kopmalar mi yoksa FPS'den kaynakli kasılma tarzi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılmalar gayet yüksek fpslerde oluyor. 2-3 saniye donma şeklinde hdd ile mi alakalı bu durum acaba? Ssd alsam düzelir mi? Isı değerleri cpu 75-80 arası, gpu 65-75 arası, fps ise 90-100 da bile donuyor.

Fps normalde daha düşük oluyordu. Güç ayalarından yüksek performansı seçtim onun sayesinde fps arttı ama yine takılıyor.

Arkadaşlar donma yine oluyor illa SSD mi almam gerekiyor?

Takılmalar gayet yüksek fpslerde oluyor 2-3 saniye donma şeklinde hdd ile mi alakalı bu durum acaba? Ssd alsam düzelir mi? ısı değerleri cpu 75-80 arası gpu 65-75 arası fps ise 90-100 da bile donuyor

Fps normalde daha düşük oluyordu güç ayalarından yüksek performansı seçtim onun sayesinde fps arttı ama yine takılıyor

Arkadaşlar donma yine oluyor illa SSD'mi almam gerekiyor?

Geforce experience yeni versiyonu indirip oyunu optimize eder misiniz? Yeni versiyonda lol ve dota2'nin ayarlari degistirildi diye biliyorum. Geforce experience indirin yalniz driver degil o zaten gunceldir diye tahmin ediyorum.

Driver güncel. Dediğinizi yapacağım teşekkürler.

Zaten ben optimize ayara göre ayarlamışım. DotA 2'nin ayarlarından :) ama diğer oyunlar için işe yarayacak. Teşekkür ederim.

SSD alacam gibi duruyor bu durumda ama bakalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı