X550JK ses düzeyi otomatik değişme sorunu

bikokorkmaz

Kilopat
Daha fazla  
Size gerçekten acayip bi problemden bahsetmek istiyorum. Asus x550jk-xo012d marka ve model laptop kullanıcısıyım. Sorun bilgisayarımda mı bilmiyorum ancak youtube'da video izlerken veya müzik dinlerken otomatik geçiş yapınca ses seviyesi artıyor. FN tuşunu kullanarak kıstığımda ise bi anda ses seviyesi düşüyor. Örnek vermek gerekirse ses 50'de olsun. Şarkı otomatik geçti, ses seviyesi 90 gibi çıkıyor fakat ses kısma tuşuna basınca 45'e düşüyor. gerçekten anlam veremedim. Ses driverını yükledim. En güncel olanı kullanıyorum. Eski bi sürüm yüklemeyi de denedim ancak olmadı. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de vardı. Asus'un yardım sayfasından senin pc için olan ses sürücüsünü kur, ses sürücüsü eski oluyor ama sorunu çözüyor, ben 2013 sürücüsünü kullanıyorum. :D

Gerçekten ilginç bir sorun. Kullandığınız işletim sistemi nedir?
windows 10 ve güncellemelerim tam :/

Aynı sorun bende de vardı. Asus'un yardım sayfasından senin pc için olan ses sürücüsünü kur, ses sürücüsü eski oluyor ama sorunu çözüyor, ben 2013 sürücüsünü kullanıyorum. :D
işletim sistemim windows 10 ve sitesindeki sürücülerde ses yok malesef :( format attığımda otomatik yüklenmişti

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı