X555YI High Definition Audio aygıtı takılı değil, yüklü ses aygıtı yok hatası

İki gün önce bir ara bilgisayarı başlattığımda geldi hoparlör çalıştı, ben donanımsal olduğunu düşünüyorum. Hoparlör bozuk falan değil demek ki, ses çipi patlamış olsa iki gün önce açılmazdı. Neyi yanlış yapıyoruz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartını kontrol eder misiniz?
Yanmış olabilir.

Ses kartı yanmış olsa bu hoparlör dün nasıl çalışsın aylar sonra bir iyileşiym mi diyecek.

Ses kartı yanmış olsa bu hoparlör dün nasıl çalışsın aylar sonra bir iyileşiym mi diyecek

En azından bağlantılı sürücüleri güncellesek bir şey yapsak düzelecek. Demek ki donanımsal bir ayar bu.

Ses kartını kontrol eder misiniz?
Yanmış olabilir.

Hizmetlerden Windows ses, ses bitiş noktası hepsini güncelledim aygıt yöneticisi High Definition Audio denetleyicisi sürümlerini hepsini güncelledim AMD High Definition Audio device var ses video oyun denetleyicilerinde onları da güncelledim anlamıyorum neden oluyor. Eskiden sürücüye geri dön'ü de denemiştim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı