ahmet ak Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #1 Recep abinin bu konu hakkındaki yazısını okudum. Ama biraz teknik geldi anlamadım o yüzden soruyorum. Çok basit anlatabilecek olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2019
Recep abinin bu konu hakkındaki yazısını okudum. Ama biraz teknik geldi anlamadım o yüzden soruyorum. Çok basit anlatabilecek olan var mı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.680 Makaleler 21 Çözümler 98 27 Ağustos 2019 #2 Çipset'in TDP değeri arttığı için diye biliyorum.
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 27 Ağustos 2019 #3 Cok isinmasin diye.
ahmet ak Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #4 M3ric dedi: Cok isinmasin diye. Genişletmek için tıkla... reis az açıklasaydın.fan varsa heralde ısınmasın diye FalconPolat dedi: Çipset'in TDP değeri arttığı için diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... reis çok basit anlatmak çok basit bişey bişey artmış sadece onu anladım
M3ric dedi: Cok isinmasin diye. Genişletmek için tıkla... reis az açıklasaydın.fan varsa heralde ısınmasın diye FalconPolat dedi: Çipset'in TDP değeri arttığı için diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... reis çok basit anlatmak çok basit bişey bişey artmış sadece onu anladım
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 6 Eylül 2019 #5 PCI-e Gen 4, Gen 3'e göre 2 kat hızla. Bu da kontrol edilecek daha fazla veri demek. Ek olarak çipsetleri daha yüksek NM'de üretiyorlar ucuz olsun diye. Bundan dolayı fan kullanılmış. Fan kullanılmasa ısınacak, veri hatları istikrarsızlaşacak.
PCI-e Gen 4, Gen 3'e göre 2 kat hızla. Bu da kontrol edilecek daha fazla veri demek. Ek olarak çipsetleri daha yüksek NM'de üretiyorlar ucuz olsun diye. Bundan dolayı fan kullanılmış. Fan kullanılmasa ısınacak, veri hatları istikrarsızlaşacak.