Çözüldü X670E Aorus Pro X BIOS güncellemesi sonrası siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

388937

Hectopat
Anakart
X670E AORUS PRO X
İşlemci
7900x3d
Merhaba.

Son BIOS sürümünü güncellemem için Gigabyte sitesinden son çıkan sürümü yükledim ama nereden yaptıysam başıma iş aldım, BIOS içerisinden USB'deki dosyayı seçtim başarılı şekilde yüklendi sonra yeniden başlat düğmesi çıktı bastım, sonrasında 1 saat siyah ekranda kaldı ve görüntü gelmiyor. GPU ışığı yanıyor anakart üzerimdeki BIOS pilini mi sökmem lazım? Ne yapacağım bilemiyorum.

Çözüm
DRAM ışığı yanıyor anakartta RAM'lerin yerlerini değiştim sonra yine eski haline getirdim görüntü yine yok maalesef.

DRAM ışığı yanıyor anakartta RAM'lerin yerlerini değiştim sonra yine eski haline getirdim görüntü yine yok maalesef.

Sorun çözüldü. Q flash Update yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merhaba.

Son BIOS sürümünü güncellemem için Gigabyte sitesinden son çıkan sürümü yükledim ama nereden yaptıysam başıma iş aldım, BIOS içerisinden USB'deki dosyayı seçtim başarılı şekilde yüklendi sonra yeniden başlat düğmesi çıktı bastım, sonrasında 1 saat siyah ekranda kaldı ve görüntü gelmiyor. GPU ışığı yanıyor anakart üzerimdeki BIOS pilini mi sökmem lazım? Ne yapacağım bilemiyorum.

Beta sürümü mu BIOS pilini cikartmak sadece sifirilar sürümü değiştirmez RAM'leri çıkartıp 1 dk bekleyin başka slota takin.

Sorun çözüldü. Q flash Update yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı