X870e MSI Edge Ti ve AMD 9800x3D sıcaklık normal midir?

AsakaXenshi

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Bu değerler normal mi bir sıkıntı gören var mı acaba? Anakartım X870e MSI Edge Ti.
İşlemci 9800x3D.
Anakartın soğutma kısmına dokunca ateş gibi olduğunu fark ediyorum ama sorayım bir dedim.

1742839859776.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir problem yok görünürde. Yük altında göz atmayı deneyin bir de bakalım.

Yük altında islemci 55 60 arasında gidiyor gariplik var gibi geldi anlamadım. Su anakartın soğutucu yeri ateş gibi normal ise sorun yok.
Hocam enerji dediğimiz şey bir anda yok olamayacağı için bir yere atması gerekiyor kendini. Kasanın dışının ateş gibi olmasının sebebi bundan kaynaklı. Bir problem yok ortada.

Hocam enerji dediğimiz şey bir anda yok olamayacağı için bir yere atması gerekiyor kendini. Kasanın dışının ateş gibi olmasının sebebi bundan kaynaklı. Bir problem yok ortada.
Kasanın dışı değil eğer kasadan bahsediyor iseniz içeride sıcaklık yok fazla zaten. Demek istediğim anakartın chipsetinin olduğu yer çok sıcak o metal blok yani bir sorun olmaz herhalde.

Kasanın dışı değil eğer kasadan bahsediyor iseniz içeride sıcaklık yok fazla zaten. Demek istediğim anakartın chipsetinin olduğu yer çok sıcak o metal blok yani bir sorun olmaz herhalde.
Anakart mı ekran kartı mı? Tam olarak neresi sıcak fotoğraf atabilir misiniz?

Anakart mı ekran kartı mı? Tam olarak neresi sıcak fotoğraf atabilir misiniz?

Anakarttaki chipset kısmı var ya oradaki yerden bahsediyorum normal mi yani daha önce hiç bu değere bakmadım anakart konusunda o yüzden soruyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-24 saat 21.08.31_5c0be68a.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-24 saat 21.08.31_5c0be68a.jpg
    180,3 KB · Görüntüleme: 10
Geri
Yukarı