X99 Chipset'li Sistem Toplama

DDR4 sistemin DDR3 sisteminden performans farkı hakkında pek bilgim yok ama çok da fark olamaz zira DDR4 ekran kartlarıyla alakalı değil sonuçta GTX 980 ikisine de takılabiliyor.

2. sistemde FPS daha yüksek olur çünkü birinde ekran kartı GTX 970, birinde ise GTX 980.

DDR4 sistemin DDR3 sisteminden performans farkı hakkında pek bilgim yok ama çok da fark olamaz zira DDR4 ekran kartlarıyla alakalı değil sonuçta GTX 980 ikisine de takılabiliyor.

2. sistemde FPS daha yüksek olur çünkü birinde ekran kartı GTX 970, birinde ise GTX 980.

Merak etttiğim 980 aradaki fiyat farkını hakediyor mu ?

1080P'de çok fazla fark görülmese de 4K'da fark belli oluyor. Mesela bir oyunu DSR ile çalıştırdığınızda. Aralarındaki fark ise şöyle;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
GTX 980 Technopat GTA 5 Performansı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
GTX 970 Technopat GTA 5 Performansı

5300 TL gibi bir bütçe varken ben GTX 980 alırdım şahsen. İlla 5300 TL'yi harcayacaksam tabi. Ama GTX 970 üzmez sizi.

1080P'de çok fazla fark görülmese de 4K'da fark belli oluyor. Mesela bir oyunu DSR ile çalıştırdığınızda. Aralarındaki fark ise şöyle;
GTX 980 Technopat GTA 5 Performansı
GTX 970 Technopat GTA 5 Performansı

5300 TL gibi bir bütçe varken ben GTX 980 alırdım şahsen. İlla 5300 TL'yi harcayacaksam tabi. Ama GTX 970 üzmez sizi.

Evet 980 daha mantıklı gibi , çünkü oyun bilgisayarı olacak. Yorumlarınız için teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı