Xbox 360 için FIFA 17 CD'si nereden bulunabilir?

Ali4820

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 5700X
Rtx 5060
16 Gb ram
Xbox 360'ım var CD'li bir CD kutusu oyun vardı. Kopya CD'di hepsi. Ama kaybettim. Şimdi de FIFA 17 ya da 16 oynamak istiyorum. Cüzi bir miktara satan veya internette indirip CD'ye atabileceğim bir yer var mı?

CD olarak bulmanız çok zor ve pahalı olacak. Instagram'da bazı sayfalar Xbox 360 için hesap olarak oyun veriyordu. Ona bakabilirsiniz tabii almadan önce güvenilir olduğundan da emin olmak lazım. Ben bir kere almıştım maegames gibi bir şeydi satıcının sayfası, çalışıyordu ancak benim Xbox 360'ımı Amerika'dan getirdiğimiz için çalışmamıştı. Satıcının bana verdiği hesap ya da oyun Avrupa versiyonu gibi bir şeydi.

CD olarak bulmanız çok zor ve pahalı olacak. Instagram'da bazı sayfalar Xbox 360 için hesap olarak oyun veriyordu. Ona bakabilirsiniz tabii almadan önce güvenilir olduğundan da emin olmak lazım. Ben bir kere almıştım maegames gibi bir şeydi satıcının sayfası, çalışıyordu ancak benim Xbox 360'ımı Amerika'dan getirdiğimiz için çalışmamıştı. Satıcının bana verdiği hesap ya da oyun Avrupa versiyonu gibi bir şeydi.
Hesap olarak derken microsoft store xbox 360 ı desteklemio artık da bdie sayfaların isimlerini yazar mısınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı