Xbox 360 için ucuz oyun önerisi

İsimsizAB

Hectopat
Katılım
18 Ağustos 2016
Mesajlar
216
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2.el Xbox 360'e kasa satın aldım eski oyunları vs oynamak için.
Korsana karşıyım ancak konsol eski olduğu için ve param da olmadığı için kırdırmayı düşünüyordum ancak maalesef kırdıramıyormuşum bu modeli.
O yüzden bayağı bir miktarda oyunu nasıl ucuza alabilirim? Yolları var mı? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de geçen kırılmayan 2015 model aldım, Gold üyelik alırsanız bazı oyunlar ucuza geliyor. Onun dışında yöntem yok. Fakat 2. el de ucuza satanlar var.
 
Toptan alın oyunları çok daha ucuza gelir oynadıktan sonra satın veya takas edin.
hocam modelini yazabilir iseniz belki ufak bir yol bulabiliriz Xbox 360 oyun desteği biteli çok oldu.
 
Konsol için artık oyun üretilmediği için sanırım bunu belirtmemde sorun olmaz. JTAG yaptıramadığınız konsollarda firmware ile kırabiliyorsunuz. Kırılamayan 360 diye bir şey kalmadı denebilir. Ben bir dönem evde can sıkıntısından kendim kırmıştım.
Keza eski oyunları satan ve çok da ucuza veren yerler mevcut. Eğer Kadıköy'e yakınsanız tanesi 15-20 TL fiyata kutulu oyunlar alabiliyorsunuz. İnternette de böyle gruplar var.
Ben kendi eski konsolumu bu şekilde hediye etmiştim. Konsolunuzun anakart türüne göre internette arama yapmanızı öneririm.
 
Konsol için artık oyun üretilmediği için sanırım bunu belirtmemde sorun olmaz. JTAG yaptıramadığınız konsollarda Firmware ile kırabiliyorsunuz. Kırılamayan 360 diye bir şey kalmadı denebilir. Ben bir dönem evde can sıkıntısından kendim kırmıştım.
Keza eski oyunları satan ve çok da ucuza veren yerler mevcut. Eğer kadıköy'e yakınsanız tanesi 15-20 TL fiyata kutulu oyunlar alabiliyorsunuz. İnternette de böyle gruplar var.
Ben kendi eski konsolumu bu şekilde hediye etmiştim. Konsolunuzun anakart türüne göre internette arama yapmanızı öneririm.

Konsolum 2014 11 02 üretimli ve maalesef ki bırakın kadıköyü istanbula yakın değilim satacağım tekrar konsolu herhalde tahmini ne kadara gider sizce kinect 2 kol ve belli başlı popüler oyunlarla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı