matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 24 Temmuz 2020 #1 Oyun koluna çok fazla para vermek istemiyorum. Aşağıda linkini bıraktığım kol ile eski/yeni oyunlarda problem yaşar mıyım? Örneğin: The witcher, FİFA 20, Forza Horizon 4. MICROSOFT XBOX KUMANDA PC & XBOX 360 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX KUMANDA PC & XBOX 360 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Oyun koluna çok fazla para vermek istemiyorum. Aşağıda linkini bıraktığım kol ile eski/yeni oyunlarda problem yaşar mıyım? Örneğin: The witcher, FİFA 20, Forza Horizon 4. MICROSOFT XBOX KUMANDA PC & XBOX 360 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX KUMANDA PC & XBOX 360 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 24 Temmuz 2020 #2 Oyunların hepsini oynayabilirsiniz, ancak FH4'de çok iyi bir deneyim yaşayamazsınız bilginiz olsun.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Temmuz 2020 #3 Ben kullanıyorum her oyunda. Thumbstickler biraz sert ama olsun, kullanımı kolay, rahat bi' kontrolör.
Ben kullanıyorum her oyunda. Thumbstickler biraz sert ama olsun, kullanımı kolay, rahat bi' kontrolör.
okansen14 Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 947 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #4 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Ben kullanıyorum her oyunda. Thumbstickler biraz sert ama olsun, kullanımı kolay, rahat bi' kontrolör. Genişletmek için tıkla... Titreşim olayı bu kolda mevcut mu acaba? Bir de Logitech F710 ile Xbox 360 wireless arasında hangisi tercih edilmeli sizce?
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Ben kullanıyorum her oyunda. Thumbstickler biraz sert ama olsun, kullanımı kolay, rahat bi' kontrolör. Genişletmek için tıkla... Titreşim olayı bu kolda mevcut mu acaba? Bir de Logitech F710 ile Xbox 360 wireless arasında hangisi tercih edilmeli sizce?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Temmuz 2020 #5 okansen14 dedi: Titreşim olayı bu kolda mevcut mu acaba? Bir de Logitech F710 ile Xbox 360 wireless arasında hangisi tercih edilmeli sizce? Genişletmek için tıkla... Evet, var. Xbox.
okansen14 dedi: Titreşim olayı bu kolda mevcut mu acaba? Bir de Logitech F710 ile Xbox 360 wireless arasında hangisi tercih edilmeli sizce? Genişletmek için tıkla... Evet, var. Xbox.