Xbox 360 oyunları nereden alınır?

Eren1661

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
2.817
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ucuza Xbox 360 oyunu alabileceğim yer var mı? Cihazım Xbox 360'e 500GB PAL. Sahibinden dışında.
 
Hocam, N11'den bakabilirsiniz. Fakat CD'li fazla çeşit bulamazsanız. Piyasa kırık cihazlarla dolu. Mağazadan dijital olarak alabilirsiniz.
 
Hocam, N11'den bakabilirsiniz. Fakat Cd'li fazla çeşit bulamazsanız. Piyasa kırık cihazlarla dolu. Mağazadan dijital olarak alabilirsiniz.

Dijital oyun olabilir ama ucuza lazım gidipte bir oyuna fazla fazla para vermek istemiyorum hele ki Xbox 360 gibi bir konsola. Xbox 360'a kesinlikle bir lafım yok ama oyun fiyatları fazla eski bir cihaz olmasına rağmen Xbox 360'ın en son versiyonu ama yine de eski. Ucuza PC oyunu satan yerler var çoğunuz biliyordur aynı şekilde Xbox 360 için var mı? Onu merak ediyorum.
 
Hocam, dediğiniz gibi sahibinden.com üzerinden satanlar var. En çok çeşit orada. İstanbul'da yaşıyorsanız, Bakırköy tarafında bulabilirsiniz. Kadıköy tarafında da vardır.
 
Hocam, dediğiniz gibi sahibinden.com üzerinden satanlar var. En çok çeşit orada. İstanbul'da yaşıyorsanız, bakırköy tarafında bulabilirsiniz. Kadıköy tarafında da vardır.

İstanbul'da yaşıyorum kargo dışında alamam evim o ilçelere uzak önerebileceğiniz bir oyun var mı? Genellikle FPS ve aksiyon oyunlarını seviyorum elimde GTA 5, Minecraft. Forza Horizon oyunları var başka da oyun yok hangi oyunu önerirsiniz?
 
Gears of War serisi olabilir. Alan Wake olabilir.
 
Hocam ben de eskiden arkadaşımın verdiğin Xbox 360 cdleri var CoD Tekken ve bir sürü oyun.

İstanbul da mı yaşıyorsunuz yoksa başka bir yerde mi? Oyun başına ne kadar istersiniz fazla uçmazsanız sevinirim tabii satmak isterseniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı