Xbox 360 vs PlayStation 3

PS3 hemen her konuda üstün bir cihaz. Çok geniş bir oyun arşivi var, birçok farklı emülatorü destekliyor, kırması çok kolay, korsan oyunları Online oynayabileceğiniz tek platform, yedek parça vb bulması kolay, çoğu oyun teknik açıdan daha başarılı, HFW ile kullanılmasını tavsiye ederim kırmayınca fazla bir şey yapamazsın.
 
Arkadaşlar şimdi sorabilirsiniz "ya kardeşim sene olmuş 2021 sen hala Xbox 360 PlayStation 3 mü arıyorsun yuav" diyebilirsiniz. Zaten ülkenin hali vahim ara sıra kafa dağıtırım bir de nostalji yaparım falan filan diye soruyorum. 2. el mi alınır yoksa Hepsiburada gibi sitelerden satılan Xbox ve PlayStation'lar var. Ne diyorsunuz?
 
İkince el de alınabilir. Xbox 360 grafik olarak biraz daha iyi. Xbox 360 için E veya Slim kasa alın derim. PS3 için ise Slim veya Super Slim tercih edin.

Destekliyormuş.

2. ellere güvenilir mi? (karşı çıkmak için söylemiyorum, sadece merak ediyorum)

360 Game Pass'i desteklemiyor. Xbox One destekliyor.

Eğer Kırdırtacaksanız PS3, Orijinal olarak alacaksanız Xbox 360 ancak onu da Online oynayacaksanız öneririm.
 
PS3 hemen her konuda üstün bir cihaz. Çok geniş bir oyun arşivi var, birçok farklı emülatorü destekliyor, kırması çok kolay, korsan oyunları Online oynayabileceğiniz tek platform, yedek parça vb bulması kolay, çoğu oyun teknik açıdan daha başarılı, hfw ile kullanılmasını tavsiye ederim kırmayınca fazla bir şey yapamazsın.

Kırmak ne demek ve nasıl yapılıyor üstat hiç bilmiyorum da. Bir PES 2017 Extreme oynama imkanımız olsun, başka dileğim olmaz, çok özel bir yamaydı.
 
Kırmak ne demek ve nasıl yapılıyor üstat hiç bilmiyorum da. Bir PES 2017 Extreme oynama imkanımız olsun, başka dileğim olmaz, çok özel bir yamaydı.

Burada link verince ceza alıyorum o yüzden YouTube'da hepsibirarada diye bir kanal var oradan bak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı