Makina JTAGlıymış bu arada durum bu
Bana kalırsa video kablosu ile alakalı. Siz je düşüyorsunuz? @Cruslan ?
Alınır mı bu? Hani değer mi alsam yapsam. Uzun zamandır konsol arıyorum.
Araştırmalarıma göre Gpu bazlı bir sorunmuş. Reball ya da Reflow lazımmış.
Emin değilim. Çiple(JTAG) ilgili ve ya dediğiniz gibi GPU kaynaklı olabilir. Reballing geçici çözümdür. Birkaç ay sonra gene aynı hatayı verecektir. Fabrikada yapılan lehimin yerini hiçbir şey tutmaz.
Emin değilim. Çiple(JTAG) ilgili ve ya dediğiniz gibi GPU kaynaklı olabilir. Reballing geçici çözümdür. Birkaç ay sonra gene aynı hatayı verecektir. Fabrikada yapılan lehimin yerini hiçbir şey tutmaz.
Yani. Bide dostum herzaman sen cevap veriyon bana çok sağ ol . Bir de Xbox 360 Arcade model 1 kol var 300 tl ye alcam (mecburen). Fiyat bence çok ama yapacak ta bir şey yok.
O zamanlar aile durumunuz 0'dı. VCD player den cakma nes oynuyordum. Nasip. Şimdi de fiyatlar uçuyor.
Şükür Allah'a durumunuz iyi şimdi . Artık gören duyar kasma tırreq dicek @Cruslan kardeşim bir sorum var. Ufak bir şey ayrı konu açmak istemedim. Ben PS3 slim veya süper slim alsam bu fat kasadaki gibi ısınma olmaz demi? Delid vs yapmaya gerek olmaz yani o manada sordum. @Cruslan kardeşim s.a. Kuzenden sonunda 200 TL'ye Süper slim buldum. Sorunsuz. Aldım. Sonunda vallaha içime sular serpildi.
Haber vereyim dedim. Seninle bi çay icmek isterim. Çok iyi birisi gibisin