Sorun bu. Xbox 360 Slim modeli. Nasıl çözülür acaba? Daha doğrusu düzeltilebilir mi? Konsol arkadaşın bu arada. Teşekkürler.
Makina JTAGlıymış bu aradaKonsol hangi porttan bağlı?
Yani. Bide dostum herzaman sen cevap veriyon bana çok sağ olEmin değilim. Çiple(JTAG) ilgili ve ya dediğiniz gibi GPU kaynaklı olabilir. Reballing geçici çözümdür. Birkaç ay sonra gene aynı hatayı verecektir. Fabrikada yapılan lehimin yerini hiçbir şey tutmaz.
PS3 te çok pahalı ülkemizde. Adamlar 1800 TL'ye satıyorlar. Bir de bulamadım ucuza/bana uyguna. Hayır yok.Xbox 360 düşünüyordum ancak PS3 aldım. Xbox 360 çok güvenilir olmayan bir cihaz. Arcade modelinde HDD var mı?
Ben 2019 yazında 550TL'ye almıştım. Çok artmışPS3 çok pahalı ülkemizde. Adamlar 1800 TL'ye satıyorlar. Bir de bulamadım ucuza/bana uyguna. Hayır HDD yok.
O zamanlar aile durumunuz 0'dı. VCD player den cakma nes oynuyordum. Nasip. Şimdi de fiyatlar uçuyor.Ben 2019 yazında 550TL'ye almıştım. Çok artmış2013 yılında o fiyata PS4 + Oyun alabiliyorduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.