60 - 80 lira arası klavye önerir misiniz? Yazı yazıp ufak oyunlar oynayacağım. Bazen 5 tuşa aynı anda basmak gerekiyor, ışık olup olmaması önemli değil. Gecikme vb. hiç anlamadığım şeyler, laptop klavyesinden daha az gecikmeli olması mümkün mü bilmiyorum. Laptop klavyesinden (2008 model sıradan...
https://www.trendyol.com/philips/spk8274-usb-q-multimedia-klavye-gaming-klavye-ledli-gokkusagi-aydinlatmali-oyuncu-klavye-p-34751182?boutiqueId=493257&merchantId=129210&gads=true&gclid=EAIaIQobChMIrJnh-rjl6QIVFrd3Ch0hvgYcEAQYASABEgJSGfD_BwE Bu güzel mi? Mekanik olsun, ışıklı olsun vb...
500 GB'mış, JTAG'lıymış, 2 kolu varmış, resimlerde bayağı temiz görünüyor. Görüntülü açıp gösterdi fan sesi vb. yok. GTA 5 ve Forza 4 açtı makinede tık yok. Menüden gösterdi 58 derece cihaz. Sizce alınır mı? 300 lira farkla Kinect de verirmiş, değer mi?
Bu 3 konu ben açmamama rağmen tarafımca açılmış gibi görünüyor.
Dün tesadüfen fark ettim. Açtığım konular kısmına bakıyordum ki yabancı bir konuya rastladım. Yanlışlık olduğunu düşünüp raporladım. Olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş gelmedi. Konularım arasında gezerken diğer 2 konuya rastladım. Açmadığımdan emin olduğum için raporladım. Yine dönüş gelmedi.
Bugün herhangi bir gelişme var mı diye tekrar baktım, konular aynı yerinde duruyordu. Bu sefer raporlamak yerine Xbox 360 konusuna mesaj olarak yazdım. Raporlamamı önerdiler. Zaten raporladığımı ama dönmediklerini söyledim.
Üstteki mesajı attılar.
Demek ki aksi bir durum yok? Demek ki konuyu benim açtığım kesin bir şekilde biliniyor? Demek ki açtığım konudan haberim yok?
Konuyu benim açıp açmadığımı benden iyi biliyormuş gibi cevap vermeleri canımı sıkmadı değil.
Bu durumdan bahsetmek için üstte de fotoğrafını atmış olduğum moderatör mesajını alıntıladım. Cevapla tuşuna bastığımda ise konunun kilitlendiğini fark ettim. Diğer 2 konudan birinde yazayım dedim. Onlar da kilitlenmiş. Herhangi bir açıklama da yapılmadı.
lifo'nun konu hakkında söylediği;
Konuyu açtığımı, elimde Xbox 360 varken tekrar alınır mı diye Sosyal ahalisine danıştığımı iddia etmişler.
Xbox 360 koleksiyoncusu falan da değilim. Böyle bir konu açmış olma imkanım yok. Benim açıp açmadığımı benden iyi bilmeleri gerçekten çok ilginç.
Bu mesajı konu oluştur kısmından yazıyorum. Normalde KONU haline gelmesi gerekiyor. Başka bir konunun altına taşınmış ve cevaba kapalı halde ise bilin ki haklıyım. Resmen 3 tane konuyu hesabıma işlemişler. Yapacak herhangi bir açıklamaları yok. Özür dileyip konuları silmek yerine söz hakkımı elimden alıp durumu daha da kötüleştiriyorlar.
Raporuma gelen dönütü görünce haklı olduğumdan daha da emin oldum.
Attığım rapor;
Gelen dönüt;
120 liralık klavye konusunda şöyle bir mesaj var, kendi konum olsa neden böyle bir mesaj atayım?