Xbox 360'a Orjinal DVD'den oyun yüklemek

Xbox 360 almıştım. Yanında Call of Duty Black Ops 2 Vardı. DVD`yi takıp oynayabiliyorum her şeyi kaydediyor ama acaba oyunu yükleyebilir miyim ? Oyun orjinal. 250 GB kapasite var Xbox 360`ta.

Şimdiden teşekkürler.

Oyunu tabi ki yükleyebilirsin ama yine DVD takman gerek . Yüklemek için DVD'yi taktıktan sonra install tuşuna tıkla. Yüklemenin daima avantajını göreceksin. İlk olarak XBOX 360 kendini büyük ölçüde rahatlatır,daha performanslı ve biraz daha sesiz çalışır. Mümkün olduğunca aldığın oyunları yükleyerek oyna .

Nerde install tuşu oluyor ben göremedimde sadece anasayfada sanırım oyna var resmi ile birlikte sol üst köşede.

- - - Güncellendi - - -

Oyunlarımı dikkatlı kullanırım zaten ama çizilip bidaha para ödemekten korktuğum içim

DVD'yi taktıktan sonra detay diye yazan bir tuşa bas ve sonra yükle. Video'ya da bakabilirsin

;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler işe yaradı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…