Berkan501 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Elimde 1 adet jtag/rgh Xbox 360 cihazım var başka bir arkadaşımda da aynısı var (onun cihazı da jtag/rgh). Onun cihazında bende olmayan oyunlar var. O oyunları bana atabilir miyiz? Nasıl?
Arkadaşlar merhaba. Elimde 1 adet jtag/rgh Xbox 360 cihazım var başka bir arkadaşımda da aynısı var (onun cihazı da jtag/rgh). Onun cihazında bende olmayan oyunlar var. O oyunları bana atabilir miyiz? Nasıl?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Ağustos 2021 #2 İçindeki diski kendi Xbox'una takıp kopyalayabilirsin. PlayStation kullandığım zaman arkadaşlarımla öyle yapardık. Artı 0 Eksi
İçindeki diski kendi Xbox'una takıp kopyalayabilirsin. PlayStation kullandığım zaman arkadaşlarımla öyle yapardık.
KS KS Berkan501 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: İçindeki diski kendi Xbox'una takıp kopyalayabilirsin. PlayStation kullandığım zaman arkadaşlarımla öyle yapardık. Genişletmek için tıkla... Ben bı denedim kendi cihazımda diski çıkardığım zaman başka bir depolama cihazı kalmıyor yani kopyalayacak bir yer olmuyor. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: İçindeki diski kendi Xbox'una takıp kopyalayabilirsin. PlayStation kullandığım zaman arkadaşlarımla öyle yapardık. Genişletmek için tıkla... Ben bı denedim kendi cihazımda diski çıkardığım zaman başka bir depolama cihazı kalmıyor yani kopyalayacak bir yer olmuyor.