Xbox 360'e ye nasıl hard disk takılır?

KeltoşBebek

Decapat
Daha fazla  
Bildiğim kadarı ile Xbox 360'e ye hard disk takmak için bir apart lazım ama bunun fiyatı pahalı internete bir videoda aparat olmadan direk takiyordu bu gerçek mi?

Bende 360 vardı içine oyun yüklemek için hard diski normal çıkarıp sonra takmiştim ama seninki e modelmiş benimki düz fat kasaydi hard disk yandaydi düğmesi vardı basıp alıyordum yanlış hatırlamıyorsam onun hard diski içinde mi?

Orjinal Xbox 360 icin kendi hardiskini takamıyorsun. Sadece Microsoft'un kendi satmış oldugu hardiski takabiliyorsun. Eğer Xbox 360 Rgh çipi olursa kendi hardiskini takabiliyorsun. USB belleğin varsa onuda hardisk olarak yapabilirsin.

Hocam cihazda JTAG var mı bilmiyorum ama konsolu alırken adam yanında iki tane flash beleck verdi flash larin içinde GTA V ve goat Simulator'ü vardı ve oyunlar çalışıyor bu cihazın kırık olduğu anlamına mı gelir?

Cihaz kırık. Benim 360,ında alanı dolduğu için bazen USB den bazen harici HDD den oyunları açıyordum.

Cihaz kırık. Benim 360, ında alanı dolduğu için bazen USB'den bazen harici HDD'den oyunları açıyordum.

Hocam benim elimde bir tane Xbox One var ona da USB ile HDD takabikiyorum ama cihaz kirik degil bu kesin kirik oldugunu gosteririmi.

Hocam benim elimde bir tane Xbox One var ona da USB ile HDD takabikiyorum ama cihaz kirik degil bu kesin kirik oldugunu gosteririmi.
Xbox one serisi kırılamıyor , ama usb ve harici hdd gibi bellekler takılabiliyor , oyun indirirken konsol içinde yeterli yer kalmadıysa harici disklere oyun indirip oradan oynayabiliyorsunuz, tabi flash bellek veya harici hdd'nin usb3.0 olması gerek.
Not olarak , one serisinde geliştirici modu aktif ederek bir takım emülatörler açılabiliyor ama denemedim ,

Bildiğim kadarı ile Xbox 360'a hard disk takmak için bir apart lazım ama bunun fiyatı pahalı internete bir videoda aparat olmadan direk takiyordu bu gerçek mi?
O apart konsolun içinde olması gerekiyor zaten.
Konsolunuz kırık anlaşılan, bilgisayardan Xbox 360 diski yapabiliyorsunuz. Yaptıktan sonra kullanabilirsiniz eğer düz HDD kısmına takarsanız cihazın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…