Diğer Xbox 9. Nesil Gamepad 2399TL

PC için alacağım. 8BitDo mu yoksa Xbox kolu mu?
Ben de şu an aynı ikilemdeyim. 8BitDo Ultimate Bluetooth versiyonuna bakıyorum hem PC hem iPad'de kullandığım için. Bu modelin de tuş dizilimi Nintendo'nunkiyle aynı yani Xbox kolu gibi XYAB değil de YXBA şeklinde. Kullanıp bu konuda tecrübesi olan var mı acaba sıkıntı yaratıyor mu PC'de bu durum?

Attığınız ürünler güzel tabii ki fakat normal Xbox dizilimi olanda Bluetooth yok, Bluetooth olanda 2.4 GHz yok . Neden böyle bir kafa karışıklığı yaratıyorlar anlamıyorum, normal Xbox dizilimli hem 2.4 GHz hem de Bluetooth'lu kullanmak istediğim bir modele ihtiyacım var.

Ben ise bu ikisi arasında kaldım.
Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Arasında kaldığınız bu modellerden Xbox dizilimli ve renkli tuşlu olanda Bluetooth yok sanıyordum, varmış fakat öne çıkarılarak yazmamışlar . Kutusu üzerinde Bluetooth da yazıyor. Sanırım alacak olursam Ultimate 2C olanı değil bu charging dock'lu olanı alacağım. Ultimate 2C olan bütçeniz azsa muhtemelen en iyi tercih olacaktır iki kat fiyat farkı olduğu için ama ben şahsen Xbox kontrolcüsüne 3 bin küsür vermeye hazır olduğum için zaten charging dock'lu Ultimate pahalı gelmiyor ve işimi asıl gören model o Bluetooth da olduğu için.

2.4 GHz, PC için daha iyi değil mi?

2.4 GHz, PC için daha iyi değil mi?
PC için daha iyi bu arada evet fakat iPad'e dongle bağlama imkanım yok veya USB hub alıp bağlasam bile zaten kompakt taşıyabileyim diye aldığım bir cihaz için yanımda aksesuar gezdirip durursam anlamı kalmayacak. O yüzden Bluetooth'a da önem veriyorum. iPad'de kullanmasam telefonda kullanırım her türlü işime yarar.

Şöyle bir el bilgi de vereyim. Ben de zamanında indirimde olduğu için xbox kol almıştım. Sonra kablosuz şekilde kullanmak için ekstra dongle almam gerektiğini görünce hemen iade edip bu forumda çokça övülen gamesir t4 cyclone pro modelini aldım. Yaklaşık 5 ay oldu en ufak pişmanlığım yok açıkçası.

Nintendo dizilimi var.

3 yıldır kullanıyorum memnunum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250117_164939.jpg
    222,3 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20240204_124612.jpg
    261,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…