Diğer Xbox 9. Nesil Gamepad 2399TL

Almadan önce iyi araştırın çünkü bendeki Xbox dizilimi olan dock'lı modelde Bluetooth yok muhtemelen bunda da yok.

Almadan önce iyi araştırın çünkü bendeki Xbox dizilimi olan dock'lı modelde Bluetooth yok muhtemelen bunda da yok.
Ne zaman almıştınız acaba? Bu ürüne bakıyorum kutusunun üzerinde Bluetooth da yazıyor ama hiç bu özellik üzerine durulmuş bir yazı göremedim o yüzden şüpheli geliyor.

Bu kolda Bluetooth mevcut. Arkasındaki anahtardan 2.4 GHz ve Bluetooth arasında geçiş yapıyor. Ben 1800 TL civarına almıştım memnunum ama bu kadar para verilir mi bilemiyorum.
Pardon bu kol XBOX dizilimliymiş, bendekinin aynısı sandım, bundaki anahtar DirectInput ve Xinput arası geçiş yapıyor, Bluetooth'u bilemiyorum. Nintendo dizilimli olması sorun yaratmıyor bu arada çoğunlukla tuşlara bakılmıyor zaten.

Haklısınız sanırım böyle ihtiyaçlarım varsa Nintendo dizilimli olan hem Bluetooth hem 2.4 GHz desteklediği açık olan modeli alacağım. Veyahut kafam atıp Xbox kolu alıp yoluma bakacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…