Xbox 9. nesil kablo ve pil tavsiyesi

Mertau

Hectopat
Merhaba, 9. nesil kol siparişi verdim kutu içeriğinden Type-C kablo çıkmıyor herhangi bir Type-C kablo işimi görür mü farkları var mı?

Pil için, şarj edilebilir pil mi almalıyım yoksa Xbox şarj kiti mi almalıyım?

Xbox'un kendi Wireless alıcısını bulamadım satışta orijinal olarak bulabilirseniz atabilir misiniz? Wireless alıcı yerine Bluetooth olarak kullansam blueetoth 5.0 ya da 5.3 arasında fark var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 9. nesil kol siparişi verdim kutu içeriğinden Type-C kablo çıkmıyor herhangi bir Type-C kablo işimi görür mü farkları var mı?

Pil için, şarj edilebilir pil mi almalıyım yoksa Xbox şarj kiti mi almalıyım?

Xbox'un kendi Wireless alıcısını bulamadım satışta orijinal olarak bulabilirseniz atabilir misiniz? Wireless alıcı yerine Bluetooth olarak kullansam blueetoth 5.0 ya da 5.3 arasında fark var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Herhangi bir kablo işe yararmış.

Benim arkadaşım pil ile kullanıyor. Duracell'in 2500mah pilini almış şarj edilebilir.

Bu da iyiymiş.

Ben kullanıyorum bunu ve memnunum, konu sahibine iyi bir öneri👍.
Evet bende araştırıyordum şimdi varta yada bunun arasında kaldım çok fark hissedilir mi kullanım süresi olarak? İkisinide deneyimleme şansınız oldu mu?

Kablo olarak bunu tercih edeceğim;Amazon.com.tr

Bluetooth adaptör 5.0 yada 5.3 fark edermi? Wireless adaptörünü alacak kadar gecikme olur mu? OImaz diye düşünüyorum ama.

Evet bende araştırıyordum şimdi varta yada bunun arasında kaldım çok fark hissedilir mi kullanım süresi olarak? İkisinide deneyimleme şansınız oldu mu?

Kablo olarak bunu tercih edeceğim;Amazon.com.tr

Bluetooth adaptör 5.0 yada 5.3 fark edermi? Wireless adaptörünü alacak kadar gecikme olur mu? OImaz diye düşünüyorum ama.
Benim kullandığım pil 10 saatlik kullanımda 1 hafta dayanıyor. Varta'da buna benzer bir performans verir.

9. Nesil gamepad PC'de bazen oyun ortasında kendi kendine kapanıp açılabiliyor. Alacaksınız bunun önüne geçmek için alın.

Yeni konular

Geri
Yukarı