Xbox 9. nesil kol için hangi pil alınmalı?

AhmetÖztürkk

Hectopat
Daha fazla  
Kolu yeni sipariş ettim ama galiba şarj edilebilir pil almam gerekiyor. Hangi pili almamı önerirsiniz, bir de yeni pili taktıktan sonra controllera kabloyu bağlayınca direkt piller şarj oluyor mu? Yoksa onu ayrı mı şarj ediyoruz?

Şarj edilebilen piller en iyisi olacaktır. Şarj edilebilir pilleri ayrı şarj etmeniz gerekiyor. Ben GP'nin ürününü kullanıyorum ve memnunum.

Kolu yeni sipariş ettim ama galiba şarj edilebilir pil almam gerekiyor. Hangi pili almamı önerirsiniz, bir de yeni pili taktıktan sonra controllera kabloyu bağlayınca direkt piller şarj oluyor mu? Yoksa onu ayrı mı şarj ediyoruz?

Eyvallah hocam

Şarj edilebilen piller en iyisi olacaktır. Şarj edilebilir pilleri ayrı şarj etmeniz gerekiyor. Ben GP'nin ürününü kullanıyorum ve memnunum.
Hocam biraz zaman geçmiş ama şimdi ben de bu araştırma içerisindeyim konuyu şimdi gördüm ne zamandır kullanıyorsunuz? Bu ürünlere baktığımda yorumlar genelde zamanla bozulduğu veya artık eskisi kadar performans vermemesi üzerine bu yüzden uzun süreli kullanıcı deneyimi araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı