Xbox 9.nesil kol nereden alınır?

• Konuyu başlatan Cchi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 429

Cchi

Hectopat
Daha fazla  
N11, Hepsiburada, PTT AVM gibi yerlerde 2000 liraya var Teknosa'da 2300 liraya var. Ama Teknosa'da satıcı Teknosa değil, N11'dekine baktım ve bir sürü bot 5 yıldız basılmıştı. Bot yorumlar dışında herkes 1 yıldız vermiş, Hepsiburada'ya falan güvenip alınır mı? Yoksa Teknosa'dan mı almalıyım?

Amazon'dan alıp geçin. Yurt dışından geliyor, kargo vergi dahil.

Ben de orayı buldum zaten başlığı açtıktan sonra, şimdi son bir kez DualSense mi alsam bunu mu alsam diye düşünüp alacağım, bilgisayarda Xbox daha iyi gibi ama DualSense'in teknolojisi de kafamı karıştırıyor bir yandan da Xbox koluyla hayatımda hiç oyun oynamadım alınca ilk olacak PlayStation ile arkadaşlarımda PS cafelerde falan onlarca kez oynadım o yüzden o mu daha rahat gelir acaba diye düşündüm.

Ben de orayı buldum zaten başlığı açtıktan sonra, şimdi son bir kez DualSense mi alsam bunu mu alsam diye düşünüp alacağım, bilgisayarda Xbox daha iyi gibi ama DualSense'in teknolojisi de kafamı karıştırıyor bir yandan da Xbox koluyla hayatımda hiç oyun oynamadım alınca ilk olacak PlayStation ile arkadaşlarımda PS cafelerde falan onlarca kez oynadım o yüzden o mu daha rahat gelir acaba diye düşündüm.

Ben fiyatı çok uygun diye almıştım 1200 civarına gelmişti. Kolu beğendim güzel, sorunsuz ama yıllarca PS2 PS3 ve DualShock 4 kullanmış biri olarak Xbox kolunda çok konforlu hissedemedim. Tutuş, hissiyat güzel ama sanki bir şeyler eksik gibi. Özellikle arkadaki RB tuşlarına basarken zorlanıyordum mesela. DualSense kadar elime iyi oturmadığını düşünüyorum. Bütçemi ayarladıktan sonra ben de DualSense alacağım. Hangisine alışkınsanız onu tercih edin sonradan pişman olmayın.

Ben fiyatı çok uygun diye almıştım 1200 civarına gelmişti. Kolu beğendim güzel, sorunsuz ama yıllarca PS2 PS3 ve DualShock 4 kullanmış biri olarak Xbox kolunda çok konforlu hissedemedim. Tutuş, hissiyat güzel ama sanki bir şeyler eksik gibi. Özellikle arkadaki RB tuşlarına basarken zorlanıyordum mesela. DualSense kadar elime iyi oturmadığını düşünüyorum. Bütçemi ayarladıktan sonra ben de DualSense alacağım. Hangisine alışkınsanız onu tercih edin sonradan pişman olmayın.

Bilgisayara uyumlu olmadığını duydum DualSense'in o yüzden de Xbox'a kayıyorum hem de DualSense'i uzun süre elinde tutmak zor olur gibi geliyor sadece görüntüsünden bile eli yoracak gibi hissettiriyor DualSense, ama Xbox'un analoglardan birinin sol üstte olması falan da benim alışkanlığıma çok uzak geliyor. İlk defa bir şey alırken bu kadar 50/50 kaldım ikisinin de artıları ve eksileri birbirini eşitliyor gibi

Amazon'da daha uygun oluyor. Ayrıca beyaz tavsiye etmiyorum, ileride leke kalıyor üzerinde.

Zaten siyah almayı düşünüyorum da sizde varsa başka bir şey soracaktım, 2000-2010 arası çıkan oyunlar oynanabilir mi bu Series X koluyla? Daha doğrusu 360 koluyla arasında eski oyunlara ayarlanamayacak kadar fark var mı?

Zaten siyah almayı düşünüyorum da sizde varsa başka bir şey soracaktım, 2000-2010 arası çıkan oyunlar oynanabilir mi bu Series X koluyla? Daha doğrusu 360 koluyla arasında eski oyunlara ayarlanamayacak kadar fark var mı?
Destekleyen bütün oyunlar PC'de tak çalıştır. Ben konsolda oynuyorum ve Xbox 360 oyunlarında Xbox 360 tuş simgeleri ve renkleri beliriyor, sizde de öyle olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı