A ard9 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Uyumlu mu eşleşme sorunu var mı Wireless'ya da kablolu?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 ard9 dedi: Uyumlu mu eşleşme sorunu var mı Wireless'ya da kablolu? Genişletmek için tıkla... Xbox zaten Microsoft malı olduğu için uyumlu olmama gibi bir ihtimali yok.
ard9 dedi: Uyumlu mu eşleşme sorunu var mı Wireless'ya da kablolu? Genişletmek için tıkla... Xbox zaten Microsoft malı olduğu için uyumlu olmama gibi bir ihtimali yok.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 16 Şubat 2023 #3 Evet uyumlu.
Kuzeykkk Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #4 kablolu yada kablosuz bağlanıyor normal de sen de sıkıntı var driver boosterdan tüm sürücüleri güncelle sonra düzelmezse format at
kablolu yada kablosuz bağlanıyor normal de sen de sıkıntı var driver boosterdan tüm sürücüleri güncelle sonra düzelmezse format at
A ard9 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 Peki sadece pille mi calisiyor başka bir seçenek var mı? Pilleri şarj etme durumu falan
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 16 Şubat 2023 #6 ard9 dedi: Peki sadece pille mi calisiyor başka bir seçenek var mı? Pilleri şarj etme durumu falan Genişletmek için tıkla... Kablo ile de çalışıyor. Alternatif olarak Şarjlı pil alabilirsin veya kontrolcü için satılan şarj kiti var alabilirsin ama biraz pahalı. Buradan daha ucuza satan site vardır ben sadece görmen için link bırakıyorum. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
ard9 dedi: Peki sadece pille mi calisiyor başka bir seçenek var mı? Pilleri şarj etme durumu falan Genişletmek için tıkla... Kablo ile de çalışıyor. Alternatif olarak Şarjlı pil alabilirsin veya kontrolcü için satılan şarj kiti var alabilirsin ama biraz pahalı. Buradan daha ucuza satan site vardır ben sadece görmen için link bırakıyorum. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com