AIbus Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Merhaba, Xbox 9. nesil oyun kolunun içinde gelen 2 adet Duracell kalem piller şarj edilebilir pil midir? Bir bilginiz var mı?
Merhaba, Xbox 9. nesil oyun kolunun içinde gelen 2 adet Duracell kalem piller şarj edilebilir pil midir? Bir bilginiz var mı?
Çözüm K_carmz 19 Mart 2022 Bu soruyu kolu ilk satın aldığımda bizzat kendim Microsoft Destek ekibine sormuştum. Kendileri de güzel soru demişti. Maalesef şarj edilemiyorlar.
Bu soruyu kolu ilk satın aldığımda bizzat kendim Microsoft Destek ekibine sormuştum. Kendileri de güzel soru demişti. Maalesef şarj edilemiyorlar.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 Kutudan normal pil çıkar. İsterseniz şarjlı pil alabilirsiniz. Kablo ile de pilsiz olarak kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Kutudan normal pil çıkar. İsterseniz şarjlı pil alabilirsiniz. Kablo ile de pilsiz olarak kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.429 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 Bu soruyu kolu ilk satın aldığımda bizzat kendim Microsoft Destek ekibine sormuştum. Kendileri de güzel soru demişti. Maalesef şarj edilemiyorlar. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu soruyu kolu ilk satın aldığımda bizzat kendim Microsoft Destek ekibine sormuştum. Kendileri de güzel soru demişti. Maalesef şarj edilemiyorlar.
KS KS AIbus Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #5 K_carmz dedi: Bu soruyu kolu ilk satın aldığımda bizzat kendim Microsoft destek ekibine sormuştum. Kendileri de güzel soru demişti. maalesef şarj edilemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız bir sorum olacak ben kolu Vatan Bilgisayar'dan aldım acaba kolun Microsoft Türkiye garantisi var mıdır? Bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
K_carmz dedi: Bu soruyu kolu ilk satın aldığımda bizzat kendim Microsoft destek ekibine sormuştum. Kendileri de güzel soru demişti. maalesef şarj edilemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız bir sorum olacak ben kolu Vatan Bilgisayar'dan aldım acaba kolun Microsoft Türkiye garantisi var mıdır? Bir bilginiz var mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #6 AIbus dedi: Konuyla alakasız bir sorum olacak ben kolu Vatan Bilgisayar'dan aldım acaba kolun Microsoft Türkiye garantisi var mıdır? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Artı 0 Eksi
AIbus dedi: Konuyla alakasız bir sorum olacak ben kolu Vatan Bilgisayar'dan aldım acaba kolun Microsoft Türkiye garantisi var mıdır? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.