Xbox (Beta) Yükleyicisi İlerlemiyor

grait705

Megapat
Daha fazla  
Gamepass kampanyası için Xbox sitesinden PC için olan uygulamasını indirdim. Windows güncellenmesi gerekiyormuş. Windows güncellendi, PC tekrar başladı. Bu yükleyiciyi açıyorum ve saatlerce aynı noktada kalıyor. Hiçbir türlü ilerlemiyor. PC'yi kapatıp açtım. Uygulamayı kapatıp açtım. Hiçbir türlü ilerlemiyor. Saatlerce beklettiğimde uygulamada hata oluştu gibi bir şey deyip kapanıyor. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store dan indirin, ben öyle kullanıyorum.
Teşekkür ederim.Deniyorum ama burdan da bir yavaşlık var.Neyse en iyisi yüklemeyi açıp beklemek galiba.Saatler de sürse insin yeter.

Xbox Pass'i aktif kullanıyorum, bazen indirme yok gibi dursa bile indiriyor arkada. Xbox yerine Microsoft Store'dan kontrol edin indirmeyi. Bir de bazen Microsoft'un serverleri çok yoğun oluyor, indirmeler normale göre yavaşlayabiliyor, beta sürümü olduğu için serverlar berbat. Modemi resetlemekte bir çözüm olabilir.

Evet şuan Microsoft Store'dan indiriyorum.Yarım saat geçmiş bakıyım dedim toplam 2 mb indirebilmiş.Arada değer görünüyo 5-10 kb/sn ile indiriyo.Galiba resetleyip denemem lazım belki çözüm olur.İnternet hızlı aslında 15-20 sn tam hızda indirsem biter.
Bu arada pc için 3 aylık 6 tl olduğu söyleniyor fakat sitesinde 1 aylık yazıyo.Daha o kampanya başlamadı mı acaba ? Herhangi bir bilginiz var mı ? Siz nasıl bir paket kullanıyorsunuz ?

PC için 1 ay geçerli o kampanya. Sonraki aylar 15TL ücretlendirmesi var.

Valla resetlesem de çok yavaş.Arkadaşıma denettirdim.Onun pcde sıkıntı çıkmadı ve direkt yüklendi.Bu arada pc için gamepass 3 ay için 6 tlymiş.Xbox sitesinde yazmıyo ama uygulamayı indirebilirseniz yapılıyor kaçırmayın derim.

Bende de böye kaldı çubuk ilerlemiyor siz sorunu nasıl çözdünüz?

Aynı Sorun bende de var fakat çözümü yok sanırım

Ben sonradan format attım çözüldü normal bir çözüm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…