Xbox Cloud Gaming Forza Horizon 5 Deneyimi

snufff

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2021
Mesajlar
428
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Bir süre önce xCloud hakkında bir konu yazmıştım. Şimdi ise size Forza Horizon 5 ile ilgili deneyimlerimi anlatacağım. Öncelikle o kadar müs mükemmel bir şey değildi ama güzeldi yine de ara sıra gecikme oluyordu Google'dan giriyorum ancak Forza Horizon 4 oyununda çok fazla sıkıntı yaşadım sağ dönmeye bastığımda birkaç saniye sonra dönüyordu. Bu da sıkıntıydı ancak Forza Horizon 5'te böyle bir sıkıntı yok. Neyse bunları geçelim öncelikle benim bir kontrolcüm yok ben klavye ile oynadım oyunu bunu bir uzantı yardımı ile yaptım. İyiydi güzeldi tuşları ezberlemek 1-2 günümü almıştı zaten ancak bunun yerine bir program ile de yapılabiliyor ancak ben o kadar uzun uğraşmadım uzantıyı kurdum. Uzantı kendi başına halletti zaten :D Neyse deneyimim güzeldi zaten sınırsız şekilde oynayabilmek ayrı bir güzeldi neyse arkadaşlar ben bu konuyu burada bitiriyorum. Görüşmek üzere.
 
Hangi VPN uygulamasını kullanıyorsunuz? Ne yaptıysam giremedim uygulamadan. Edge üzerinden girebiliyorum ama onda da input lag çok fazla.
 
Bende aynısını kullanıyorum fakat mobilde ve Edge üzerinden Forza Horizon oynayabilirken uygulamadan giremiyorum. Diğer oyunlarda da durum aynı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı