Xbox Game Bar kapatma

alprbelen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Windows 11 kurdum ama Xbox Game Bar kapatamıyorum. Videolardan baktım fotoğrafta gösterdiği yerde arka planda çalıştırma kısmı çıkıyor ve oradan asla çalıştırma seçeneğine basınca kapanıyor ama bende öyle bir seçenek de gelmiyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-26 185102.png
    101 KB · Görüntüleme: 934
Xbox Game Bar ordan kapatılmaz. Ayarlar -> Oyun -> Xbox Game Bar -> Xbox Game Bar'ı açın seçeneğini kapalı hale getirin.

Xbox Game Bar oradan kapatılmaz. Ayarlar -> oyun -> Xbox Game Bar -> Xbox Game Bar'ı açın seçeneğini kapalı hale getirin.

Game bar kapalı ama Windows + g tuşuna bastığımda hala gamebar menüsü geliyor ve Görev Yöneticisi'nden baktığımda çalışıyor olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 2167848
Game bar kapalı ama Windows + g tuşuna bastığımda hala gamebar menüsü geliyor ve Görev Yöneticisi'nden baktığımda çalışıyor olarak gözüküyor.

Hocam ayarlar>uygulamalar>yüklü uygulamalar>xbox>gelişmiş seçeneklere tıklayın ve arka plan işlemini hiçbir zaman yapın sorununuz çözülür çözülmez ise xboxlive ve oyun hizmetlerinede aynısını yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-04 234236.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 411
Son düzenleme:
Hocam kaldır tuşu da var direkt xbox'ı kaldırmak mı daha mantıklı sizce yoksa dediğiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…