Xbox Game Pass Mart 2021 İçin İlk Oyunlar Açıklandı

Yeni sistem topladığım için yıllığı 180 TL olan Live Gold Ultimate paket almıştım. Dishonored 2, Doom Eternal, Wolfenstein Youngblood oynuyorum şimdi. Aradan bi FM 2021 çekesim geldi, diğer oyunlar şimdilik ilgimi çekmiyor, dolayısıyla sırf şu 4 oyunu bile yıllık 180 TL'ye oynayabilmek keyifli oldu.

EA Play ile entegrasyon gelecek yakında bilgisayar platformuna, oradan da bi SW Fallen Order, Battlefield serisi ve belki FIFA 21'e şans verilebilir, onun dışında mevcut listenin pek bi albenisi yok gibi.

Game Pass oyunu önerebilecek olan var mı aranızda?
A Plague Tale
Control
Dead Cells
Desperados 3
Frostpunk
Hellblade
Hollow Knight
Ori and the Blind Forest
Ori ant the Will of the Wisps
Resident Evil 7
Ayrıca önceden vardı gitmiş ama Steam'den GRİS öneririm.
 
Yeni sistem topladığım için yıllığı 180 TL olan Live Gold Ultimate paket almıştım. Dishonored 2, Doom Eternal, Wolfenstein youngblood oynuyorum şimdi. Aradan bir FM 2021 çekesim geldi, diğer oyunlar şimdilik ilgimi çekmiyor, dolayısıyla sırf şu 4 oyunu bile yıllık 180 TL'ye oynayabilmek keyifli oldu.

EA Play ile entegrasyon gelecek yakında bilgisayar platformuna, oradan da bir SW fallen order, Battlefield serisi ve belki FIFA 21'e şans verilebilir, onun dışında mevcut listenin pek bir albenisi yok gibi.

Game Pass oyunu önerebilecek olan var mı aranızda?

Bütün Xbox Game studios oyunları.
Enter the gungeon.
Katana Zero.
Celeste.
Rage 2
Control.
Ori serisi.
Halo serisi.
We happy few.
Shadow Warrior 2
Desperados III
Wasteland III
 

Yeni konular

Geri
Yukarı