Xbox Game Pass oyun önerisi

Enver Paşaa

Centipat
Daha fazla  
Şu an Game Pass'te DBD ve Forza Horizon 5 takılıyorum, ikisi de sıkmaya başladı. Oynamaya değer dediğiniz oyunlar varsa tavsiyelerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Game Pass'te DBD ve Forza Horizon 5 takılıyorum, ikisi de sıkmaya başladı. Oynamaya değer dediğiniz oyunlar varsa tavsiyelerinizi beklerim.

The alters.
Frostpunk 1-2
Balatro.
Dredge.
Star Wars The Skywalker Saga.
Manor Lords.
Road 96.
Still wakes the Deep.
Thehunter: Call of the wild.
Hepsi sana hitap etmeyebilir. Ben aralarından beğendiklerimi söyledim. İlk önce the alterse başlamanı tavsiye ederim çünkü daha yeni çıktı ve kaliteli oyun.

The alters.
Frostpunk 1-2
Balatro.
Dredge.
Star Wars The Skywalker Saga.
Manor Lords.
Road 96.
Still wakes the Deep.
Thehunter: Call of the wild.
Hepsi sana hitap etmeyebilir. Ben aralarından beğendiklerimi söyledim. İlk önce the alterse başlamanı tavsiye ederim çünkü daha yeni çıktı ve kaliteli oyun.

Dediğiniz tüm oyunları ya oynadım ya da gördüm ama bana uzun süre hitap etmedi daha hayatta kalma ama The Forest tarzı oyunlar arıyorum daha çok.

Resident Evil 2, Crysis serisi, Bannerlord, Doom Eternal vs.

Maalesef 1080 Ti Crysis gibi bir oyunu açmaya yetmiyor ama Bannerlord harici diğerlerini oynadım bannerlor'da da bir bakacağım.

Dediğiniz tüm oyunları ya oynadım ya da gördüm ama bana uzun süre hitap etmedi daha hayatta kalma ama The Forest tarzı oyunlar arıyorum daha çok.

Maalesef 1080 Ti Crysis gibi bir oyunu açmaya yetmiyor ama Bannerlord harici diğerlerini oynadım Bannerlor'da da bir bakacağım.

Hocam.

Hocam Resident Evil'i indirdim fakat yama bulmakta biraz zorlandım Game Pass uyumlu yama var mı?

Hocam Resident Evil'i indirdim fakat yama bulmakta biraz zorlandım Game Pass uyumlu yama var mı?

Son düzenleme:

Maalesef 1080 Ti Crysis gibi bir oyunu açmaya yetmiyor ama Bannerlord harici diğerlerini oynadım Bannerlor'da da bir bakacağım.

Hocam.

Hocam Resident Evil'i indirdim fakat yama bulmakta biraz zorlandım game Pass uyumlu yama var mı?

Hocam Resident Evil'i indirdim fakat yama bulmakta biraz zorlandım game Pass uyumlu yama var mı?

Game Pass'te oyun dosyaları artık şifreli değil. Sinnerclown un sitesinden veya başka güvenli olan herhangi bir siteden yama bulup oyunun ana dizinine atabilirsin. Eğer EXE halindeyse EXE'yi çalıştırarakta yamayı kurabilirsin. Yani Steam'de veya Epic'te çalışan yama artık Xbox'ta da çalışıyor. Hayatta kalma tarzı oyunlar arıyorsan şunlara bakabilirsin.
Doom eternal/dark ages.
Fallout 4
No Man's Sky
Astroneer
Dead Island 2
Deep rock galactic
Stalker 2
Oblivian Remastered
World War Z aftermath
Hocam bu arada siz hızlı, pataküte aksiyon tarzı oyunlar seviyorsanız Game Pass'teki çoğu oyun sizi sarmayacak. Onun yerine Online oyunlar oynamayı tercih edebilirsiniz veya hikaye+Online'ı beraber yürüten oyunlara bakın.

Hocam.

Bilgim yok maalesef.

Game Pass'te oyun dosyaları artık şifreli değil. Sinnerclown un sitesinden veya başka güvenli olan herhangi bir siteden yama bulup oyunun ana dizinine atabilirsin. Eğer EXE halindeyse EXE'yi çalıştırarakta yamayı kurabilirsin. Yani Steam'de veya Epic'te çalışan yama artık Xbox'ta da çalışıyor. Hayatta kalma tarzı oyunlar arıyorsan şunlara bakabilirsin.
Doom eternal/dark ages.
Fallout 4
No Man's Sky.
Astroneer.
Dead Island 2
Deep rock galactic.
Stalker 2
Oblivian Remastered.
World War Z aftermath.
Hocam bu arada siz hızlı, pataküte aksiyon tarzı oyunlar seviyorsanız Game Pass'teki çoğu oyun sizi sarmayacak. Onun yerine Online oyunlar oynamayı tercih edebilirsiniz veya hikaye+Online'ı beraber yürüten oyunlara bakın.

Baktım ama çoğu oyunda Game Pass uyumlu yama yok çıkaracağız demiş bazıları ama sonuç yok yine.

Astroneer'ya da arkadaşın varsa It Takes Two.

Arkadasımın PC de sorunu var çözünce baslamayı düşünüyoruz It Takes Two'ya başka var mı böyle A Way Out'tan başka eşli oyun.

Baktım ama çoğu oyunda game Pass uyumlu yama yok çıkaracağız demiş bazıları ama sonuç yok yine.

Arkadasımın PC de sorunu var çözünce baslamayı düşünüyoruz It Takes Two'ya başka var mı böyle A Way Out'tan başka eşli oyun.

Hocam yamanın game Pass uyumlu olmasına gerek yok ki. Eskisi gibi game Pass oyun dosyaları şifreli veya gizli değil artık. Yani Steam'e kurabildiğin yamanın aynısını Xbox'tan indirdiğin oyuna da kurabilirsin. Steam uyumlu olan yamayı da kurabilirsin game Pass oyununa.

Geri
Yukarı