Xbox Game Pass oyunları 0 b/sn hızında indiriyor

ReyzIL

Femtopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass'de indirdiğim oyunlar 0 b/sn hızında indiriyor ve asla indirmiyor.
1 hafta önceye kadar hiçbir sıkıntım yoktu. Videolar ve forumlarda ne yazıyorsa çoğunu yaptım ama yine de bir çözüme ulaşamadım.
Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• SS.png
    SS.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass'de indirdiğim oyunlar 0 b/sn hızında indiriyor ve asla indirmiyor.
1 hafta önceye kadar hiçbir sıkıntım yoktu. Videolar ve forumlarda ne yazıyorsa çoğunu yaptım ama yine de bir çözüme ulaşamadım.
Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

Ayarlara gir, oradan güncelleştirme ve güvenliğe gir, orada teslim iyileştirme var. Ona tıkla. Oradan geliştirme seçeneklerine tıklayıp attığım fotoğraftaki gibi ayar yap. Bende böyle çözüldü.

1687697096636.png

1687697130920.png

2 farklı cihazdan oyun indirmediğim için sorunum bu olmayacaktır sanırsam. Gerçekten çok saçma bir sorun.

Microsoftu arayıp sorunu anlatırsan çözmeye çalışırlar dostum. Yalnız bana gelen kadın hiçbir şey bilmiyordu. İkincisi demişti.

Microsoftu arayıp sorunu anlatırsan çözmeye çalışırlar dostum. Yalnız bana gelen kadın hiçbir şey bilmiyordu. İkincisi demişti.
Büyük ihtimalle öyle yapacağım. Yardımın için yine de çok sağ ol.

Ayarlara gir, oradan güncelleştirme ve güvenliğe gir, orada teslim iyileştirme var. Ona tıkla. Oradan geliştirme seçeneklerine tıklayıp attığım fotoğraftaki gibi ayar yap. Bende böyle çözüldü.

Eki Görüntüle 1835825

Eki Görüntüle 1835826
Denedim ama bir sonuç alamadım. Sanırsam alttaki arkadaşın dediği gibi Microsoft ile görüşeceğim sorun için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı