7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 16 Kasım 2023 #71 kyraaaq dedi: Bende aynısını yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Microsoft'ta genel sorun herhalde. Game Pass değil başka yerlerde de farklı kart denememe rağmen vermiyor.
kyraaaq dedi: Bende aynısını yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Microsoft'ta genel sorun herhalde. Game Pass değil başka yerlerde de farklı kart denememe rağmen vermiyor.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.630 Çözümler 134 16 Kasım 2023 #72 kyraaaq dedi: Bende aynısını yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... 725064 dedi: Microsoft'ta genel sorun herhalde. Game Pass değil başka yerlerde de farklı kart denememe rağmen vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ödeme Yöntemini XBOX Gamepass alma sayfasından değil Microsoft'un Ödeme Yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Microsoft - Ödeme Yöntemi Ekle
kyraaaq dedi: Bende aynısını yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... 725064 dedi: Microsoft'ta genel sorun herhalde. Game Pass değil başka yerlerde de farklı kart denememe rağmen vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ödeme Yöntemini XBOX Gamepass alma sayfasından değil Microsoft'un Ödeme Yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Microsoft - Ödeme Yöntemi Ekle
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 16 Kasım 2023 #73 Wlixe dedi: Ödeme yöntemini Xbox Game Pass alma sayfasından değil Microsoft'un ödeme yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Sign in to your account account.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Kabul etmiyor ki ekleyim.
Wlixe dedi: Ödeme yöntemini Xbox Game Pass alma sayfasından değil Microsoft'un ödeme yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Sign in to your account account.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Kabul etmiyor ki ekleyim.
kyraaaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #74 Wlixe dedi: Ödeme yöntemini Xbox Game Pass alma sayfasından değil Microsoft'un ödeme yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Microsoft - Ödeme Yöntemi Ekle Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler.
Wlixe dedi: Ödeme yöntemini Xbox Game Pass alma sayfasından değil Microsoft'un ödeme yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Microsoft - Ödeme Yöntemi Ekle Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.630 Çözümler 134 16 Kasım 2023 #75 725064 dedi: Kabul etmiyor ki ekleyim. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur. kyraaaq dedi: Oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
725064 dedi: Kabul etmiyor ki ekleyim. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur. kyraaaq dedi: Oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
rikutatarin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 126 16 Kasım 2023 #76 Daha önce xbox game pass kullananların yeni hesap açması gerekecek sanırım. Bende de 160 tl gözüküyordu. Hesaptan çıkış yapınca 5.99 oldu.
Daha önce xbox game pass kullananların yeni hesap açması gerekecek sanırım. Bende de 160 tl gözüküyordu. Hesaptan çıkış yapınca 5.99 oldu.
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 16 Kasım 2023 #77 Wlixe dedi: Bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok sayısız alışveriş yaptım daha önce Microsoft'tan.
Wlixe dedi: Bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok sayısız alışveriş yaptım daha önce Microsoft'tan.
stormhawks47 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Kasım 2023 #78 Teşekkürler. Dosya Ekleri gamepass.png 123,7 KB · Görüntüleme: 75
raskolsikov Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #79 Wlixe dedi: Ödeme Yöntemini XBOX Gamepass alma sayfasından değil Microsoft'un Ödeme Yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Microsoft - Ödeme Yöntemi Ekle Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saattir uğraşıyordum, sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
Wlixe dedi: Ödeme Yöntemini XBOX Gamepass alma sayfasından değil Microsoft'un Ödeme Yöntemi ekleme sayfasından ekleyin hocam. Microsoft - Ödeme Yöntemi Ekle Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saattir uğraşıyordum, sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 597 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #80 Arkadaşlar alınca ne oluyor yani bilmediğimden soruyorum.