Önceden abone olmama rağmen alabildim. Konu için teşekkürler.
@Ethem Efe. @maduvedu Aktif üyeliğiniz varken neden başka bir hesap açıp tekrar aldınız?Tarayıcı üzerinden aldım. Daha önce kullandığım ama aktif olarak aboneliğim olmayan bir hesaptan alabildim. 0 hesap olmasına gerek yok. Aktif üyelik olmasın yeter.
Tamam hocam onu biliyoruz da hani unuttuk diyelimMicrosoft'un sitesinden otomatik ödemeyi kapatabilirsiniz hocam.
hayalet kart da ne oluyor ilk defa duyuyorum1 ay aldıktan sonra yenilenmesini iptal edebilirsin. Sanal hayalet kredi kartı veya banka kartları ile ödeyebilirsin.
Direkt satın alır almaz yenilenen ödemeyi kapatın. Sanal karttan alışveriş yapıp, sanal kartı kapatırsanız veya limitini sıfırlarsanız ödeme yöntemi geçersiz olduğu için para çekemez.Tamam hocam onu biliyoruz da hani unuttuk diyelim
hayalet kart da ne oluyor ilk defa duyuyorum
Tarayıcı üzerinden aldım. Daha önce kullandığım ama aktif olarak aboneliğim olmayan bir hesaptan alabildim. 0 hesap olmasına gerek yok. Aktif üyelik olmasın yeter.
O zaman eğer kartta para varsa 1 aylık daha almış olursunuz hocam.Tamam hocam onu biliyoruz da hani unuttuk diyelim![]()
Var hocam.FM 24 var mıdır Game Pass'de ?
Benim halihazırda temmuz 2024'e kadar üyeliğim var. Yenilenen ödeme kapalı ama aboneliği yönet diyor 5.90 TL fiyat çıkmıyor. Aktif üyeliği devam edip de alabilen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.