Xbox Game Pass üyelik iptalinden sonra uygulama silinmiyor

karakusmehmet

Centipat
Merhabalar. Yaklaşık bir ay oyunca Xbox Game Pass kullandım ve üyeliğimi iptal ettirdim ve uygulamayı silmek istedim fakat silemedim.
Aboneleğimi iptal etmeme rağmen oyunu hala açabiliyorum, aynı zamanda silemiyorum bilgisayardan cıkaramıyorum hiçbir sekilde.
Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Xbox konsolumda da başıma geldi, silmeyi denemedim ama Forza Horizon (satın almadım) mesela Game Pass üyeliğim bitmesine rağmen hala oynayabiliyorum ve GTA 5'i satın almıştım Gold üyeliğim olmadığı halde Online olarak girebiliyorum, FIFA 20’de de Online girebiliyorum. Hep böyle sürsün ne güzel ama nedenini öğrenmekte iyi olur.

Bende Xbox konsolumda da başıma geldi, silmeyi denemedim ama Forza Horizon (satın almadım) mesela Game Pass üyeliğim bitmesine rağmen hala oynayabiliyorum ve GTA 5'i satın almıştım Gold üyeliğim olmadığı halde Online olarak girebiliyorum, FIFA 20’de de Online girebiliyorum. Hep böyle sürsün ne güzel ama nedenini öğrenmekte iyi olur.

Garip gerçekten ve saçma bence. Mesela şu an Windows 10'da bulunan posta programıda calısmıyor. Açılır gibi olup kapanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı