10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 591 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 Forza Horizon 5'i Game Pass ile almak istiyorum ama oyunu indirdikten sonra üyelikten çıkarsak siliniyor mu oyun?
Forza Horizon 5'i Game Pass ile almak istiyorum ama oyunu indirdikten sonra üyelikten çıkarsak siliniyor mu oyun?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Kasım 2021 #2 Bilgisayardan silinmez ama oyunu oynayamazsınız. Son düzenleme: 29 Kasım 2021
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #3 10Efe dedi: Forza Horizon 5'i Game Pass ile almak istiyorum ama oyunu indirdikten sonra üyelikten çıkarsak siliniyor mu oyun? Genişletmek için tıkla... Tabikide gidiyor ama bilgisayardan silinmez.
10Efe dedi: Forza Horizon 5'i Game Pass ile almak istiyorum ama oyunu indirdikten sonra üyelikten çıkarsak siliniyor mu oyun? Genişletmek için tıkla... Tabikide gidiyor ama bilgisayardan silinmez.
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 591 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #4 @Je m en fiche Teşekkkürler Cevap İçin
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 29 Kasım 2021 #5 Je m en fiche dedi: Tabii ki de gidiyor ama bilgisayardan silinmez. Genişletmek için tıkla... Peki üyelik bittikten sonra oyun hâlâ yüklü ise onu silebilir miyiz? Ufak bir soru için konu açmak istemediğim için buraya yazdım.
Je m en fiche dedi: Tabii ki de gidiyor ama bilgisayardan silinmez. Genişletmek için tıkla... Peki üyelik bittikten sonra oyun hâlâ yüklü ise onu silebilir miyiz? Ufak bir soru için konu açmak istemediğim için buraya yazdım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Kasım 2021 #6 TBTURK dedi: Peki üyelik bittikten sonra oyun hâlâ yüklü ise onu silebilir miyiz? Ufak bir soru için konu açmak istemediğim için buraya yazdım. Genişletmek için tıkla... Evet silebilirsiniz. Normal bir oyun gibi yüklü görünür ama açamazsınız sadece.
TBTURK dedi: Peki üyelik bittikten sonra oyun hâlâ yüklü ise onu silebilir miyiz? Ufak bir soru için konu açmak istemediğim için buraya yazdım. Genişletmek için tıkla... Evet silebilirsiniz. Normal bir oyun gibi yüklü görünür ama açamazsınız sadece.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #7 TBTURK dedi: Peki üyelik bittikten sonra oyun hâlâ yüklü ise onu silebilir miyiz? Ufak bir soru için konu açmak istemediğim için buraya yazdım. Genişletmek için tıkla... Silersiniz xbox uygulaması üzerinden.
TBTURK dedi: Peki üyelik bittikten sonra oyun hâlâ yüklü ise onu silebilir miyiz? Ufak bir soru için konu açmak istemediğim için buraya yazdım. Genişletmek için tıkla... Silersiniz xbox uygulaması üzerinden.