Mito_26 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 353 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir 12 Nisan 2023 #1 Xbox Game Pass mi almalıyım yoksa Ultimate üyeliği mi? Bir de EA Game üyeliği olan oyunlar var bunlar Ultimate sürümde veriliyor mu? Yoksa ayrı EA üyeliği mi almam gerekiyor?
Xbox Game Pass mi almalıyım yoksa Ultimate üyeliği mi? Bir de EA Game üyeliği olan oyunlar var bunlar Ultimate sürümde veriliyor mu? Yoksa ayrı EA üyeliği mi almam gerekiyor?
AncRyx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Game Pass tâbii ki de. Veriliyor evet.
Mito_26 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 353 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir 12 Nisan 2023 #3 AncRyx dedi: Game Pass tâbii ki de. Veriliyor evet. Genişletmek için tıkla... Game pass ultimate sürümü alıyorum o zaman. Hocam birde arada görüyorum 2 aylık üyelik 30 TL falan satanlar oluyor o kişiler güvenilir mi?
AncRyx dedi: Game Pass tâbii ki de. Veriliyor evet. Genişletmek için tıkla... Game pass ultimate sürümü alıyorum o zaman. Hocam birde arada görüyorum 2 aylık üyelik 30 TL falan satanlar oluyor o kişiler güvenilir mi?
AncRyx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 Mito_26 dedi: Game Pass Ultimate sürümü alıyorum o zaman. Hocam bir de arada görüyorum 2 aylık üyelik 30 TL falan satanlar oluyor o kişiler güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil hocam bizzat deneyimledim birden çok kişiye satıyorlar hesabı bu yüzden ucuz.
Mito_26 dedi: Game Pass Ultimate sürümü alıyorum o zaman. Hocam bir de arada görüyorum 2 aylık üyelik 30 TL falan satanlar oluyor o kişiler güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil hocam bizzat deneyimledim birden çok kişiye satıyorlar hesabı bu yüzden ucuz.