Daha önceden kullanıp da tekrar indirimden faydalanmaya çalışıyorsanız büyük ihtimal engel koymuşlar. Ayrıca sizin gibiler yüzünden Netflix gibi hizmetler de elini ayağını çekti![]()
Daha önceden kullanıp da tekrar indirimden faydalanmaya çalışıyorsanız büyük ihtimal engel koymuşlar. Ayrıca sizin gibiler yüzünden Netflix gibi hizmetler de elini ayağını çekti![]()
İndirim yok şu an Game Pass'de. Kalktı o.
Yoksa kullanmasın, hizmet şartlarına bakarsak her üyenin bir kere kullanabileceği gibi bir ibare mutlaka yer alıyordur."Sizin gibiler." ne biçim bir üsluptur? Belki yoktur? Ne kadar yozlaştı toplumumuz yahu, eskiden empati vardı. Şimdilerde insanlar üstüne vazife olmayan konularda avukatlık yapıyor.
Kaldı ki Netflix'in ücretsiz deneme kampanyasını sonlandırması sizi neden bağlıyor? Siz zaten ücretini ödeyerek kullanmıyor musunuz? Yoksa ücretsiz kullanamadığınızdan mı yakınıyorsunuz?
Üslubunuza dikkat edin, yazdıklarınızın haddi hesabı yok. Microsoft'a akıl vermek de iyiymiş gerçektenBu açıktan faydalanmak değil ki zaten bu sistemin Microsoft da yaparken farkındaydı eminim. Eğer gerçekten bu yüzden ilk ay indirimini kaldırdılarsa saçmalıktır bu. Çok daha farklı yöntemlerle bunu engelleyebilirler ayrıca kaldırmak yerine. Misal aynı kredi kartı ile bir defa bu indirimden faydalanmak gibi...
Anladım teşekkürler
İnsan gibi cevap vermek yerine lafı eviren çeviren insan dolu ülkemiz... Umarım bu tür beyinler düşünme yetisi kazanır en kısa zamanda. İyi akşamlar.
Daha da garibi konu hakkında bir bilgiye sahip olmayıp sırf muhalefet olabilmek için yazıyorlar.
Arkadaşın dediği gibi, Netflix'te olduğu gibi yine Türkiye'de istismar edildiği için kaldırılmış. İlk başta deneyimlemek için sunulan promosyonu istismar ediyorsunuz, başka bir açıklaması olamaz. Kullanıyorsanız kullanın, karışma hakkım yok fakat buradan destek alabileceğinizi zannetmiyorum, zaten kaldırılmış.Türkiye için kaldırılmış görünüyor, İngiltere üzerinden sayfayı görüntülerseniz 1£ olduğunu göreceksiniz.
Ben kendi üslubumda bir hata göremesem de sizin ilk yazdığınız yanıt alttan alttan laf sokmaya yönelikti. Ayrıca orada Microsofta akıl vermediğimi yazımı okuyan ilk okul çocuğuda rahatca anlayabilirdi. Microsoft'un bu açığın farkında olduğunu belirtmiştim. Tamamen anlamadan ya da okumadan yanıt vermeyin.Yoksa kullanmasın, hizmet şartlarına bakarsak her üyenin bir kere kullanabileceği gibi bir ibare mutlaka yer alıyordur.
Üslubunuza dikkat edin, yazdıklarınızın haddi hesabı yok. Microsoft'a akıl vermek de iyiymiş gerçekten
Arkadaşın dediği gibi, Netflix'te olduğu gibi yine Türkiye'de istismar edildiği için kaldırılmış. İlk başta deneyimlemek için sunulan promosyonu istismar ediyorsunuz, başka bir açıklaması olamaz. Kullanıyorsanız kullanın, karışma hakkım yok fakat buradan destek alabileceğinizi zannetmiyorum, zaten kaldırılmış.
Yazdıklarınıza bakacak olursak bedava abonelik siz kullanıyorsunuz. Bedava test kullanamadığı için yakınan sizsiniz çünkü. Paranız yoksa kullanmayın!Yoksa kullanmasın, hizmet şartlarına bakarsak her üyenin bir kere kullanabileceği gibi bir ibare mutlaka yer alıyordur.
Üslubunuza dikkat edin, yazdıklarınızın haddi hesabı yok. Microsoft'a akıl vermek de iyiymiş gerçekten
Arkadaşın dediği gibi, Netflix'te olduğu gibi yine Türkiye'de istismar edildiği için kaldırılmış. İlk başta deneyimlemek için sunulan promosyonu istismar ediyorsunuz, başka bir açıklaması olamaz. Kullanıyorsanız kullanın, karışma hakkım yok fakat buradan destek alabileceğinizi zannetmiyorum, zaten kaldırılmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.