Xbox Game Pass'teki EA oyunu yüklenmiyor

Rusodorosso

Hectopat
Daha fazla  
PCdeki Xbox uygulamasına giriyorum ve Crysis'i aratıyorum daha sonra yükleye bastığımda EA App açılıyor fakat sürekli turuncu yuvarlak dönüyor ve hiçbir şey olmuyor. Bir süre sonrada Xbox uygulamasında hata veriyor nasıl çözebilirim sadece EA oyunlarında bu sorun var.

EA Play'in çileleri bitmiyor. EA Play'i kapatıp Görev Yöneticisi'nden EA Background Service'i kapatıp tekrardan EA Play'i açmayı dener misiniz?

Evet sadece turuncu yuvarlak dönüyor.

Sorun şu oldu, girdim ve hesaba girmemi istiyor Game Pass'li hesabıma nasıl gireceğim EA'dan.

Xbox uygulamasına geçip arama kısmına EA yazın. Yeşil yazıya tıklayın EA Desktop uygulamasını keşfedin deyin. Giriş yapar kendisi.

"Denetim Masası > Bölge > Yönetimsel > Unicode olmayan programların dili > Sistem yerel ayarlarını değiştir" altından "Beta: Dünya çapında dil desteği için Unicode UTF-8 kullan" seçeneğini işaretleyebilirmisiniz.

Girdim şu an ama inmiyor işte oyunlar download basıyorum sadece dönüyor.

Sol üstten menüye tıklayın help içindeki App recovery ye tıklayın gelen uyarıyı onaylayıp yeniden giriş yapın düzelir.

Sorun şu oldu , girdim ve hesaba girmemi istiyor Game Pass'li hesabıma nasıl gireceğim EA'dan.
Oradaki Xbox tuşuna basın, varsayılan tarayıcınızdaki girili Xbox hesabınızdan oturum açacak. Varsayılan tarayıcınızda Xbox hesabınızın oturumunu açın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı