Xbox Game Pass'ten Call of Duty Black Ops 6 indirirken hangi seçenek seçilmeli?

laisse2

Femtopat
Dostlar Black Ops 6'yı indirmek istiyorum fakat hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Normalde boyutu 120GB burada 200 GB civarı diyor bilen dostlar yardımcı olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2024-11-05 125405.png

Ekran görüntüsü 2024-11-05 125513.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini oynayacaksan onu seçeceksin Black Ops 6 istiyorsan onu ben Online'da oynayacağım dersen multiyide işaretle yok sadece hikaye kısmını oynarım diyorsan campain işaretliyeceksin.

Black Ops 6 oynayacaksınız MW3 ile ilgili şeylere gerek yok. Sadece hikaye oynayacaksanız bo6 campaign veya sadece online oynayacaksanız bo6 multiplayer'ı indirebilirsiniz. 10mbli şeyleri indirmek iyi olur.

Black Ops 6 oynayacaksınız MW3 ile ilgili şeylere gerek yok. Sadece hikaye oynayacaksanız BO6 campaign veya sadece Online oynayacaksanız BO6 multiplayer'ı indirebilirsiniz. 10 MB'li şeyleri indirmek iyi olur.

Sadece hikayeyi oynayacağım hocam çok sağ ol teşekkür ederim 200GB indirecektim yoksa.

Hangisini oynayacaksan onu seçeceksin Black Ops 6 istiyorsan onu ben Online'da oynayacağım dersen multiyide işaretle yok sadece hikaye kısmını oynarım diyorsan campain işaretliyeceksin.

Sağ olun hocam.

Son düzenleme:
Yok hocam hikaye modunu oynamak istiyorsanız sadece BO6 campaigni seçin sadece onu indirin boyutu azalacaktır. Bende öyle oldu.
Hocam bende öyle yaptım ama zorunlu olarak ana oyun olan Call of Duty indirdiği için 317 gb'a çıkıyor boyut. Sizin dediğiniz gibi yaptığımda arayüzde toplam boyutu 50 gb gösteriyor ama 317 gb yüklemeye alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı