Xbox gamepad önerisi

mecomastik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | RX570 4GB | Corsair Vengeance 8x2 3000mhz | 500GB SSD | Corsair 550w 80+ PSU
Elden Ring tarzı oyunları oynamak için Xbox gamepad almak istiyorum bilgisayarımda Bluetooth bağlantısı yok yeni nesil kol alırsam nasıl bağlayabilirim? Eski nesil kablolu Xbox 360 kolu alsam o da işimi görür mü?

Yeni nesil tavsiye ederim. Amazon'da sık sık indirime giriyor. Özellikle akşam saatleri. PC'ye bağlaman için bluetooth adaptör alman lazım.

Bak dostum 2 ürünü de aldım. Senin kablolu gördüğün çakma. Az kullanmama rağmen bozuldu.

9. Nesil gamepadi ile 4-5 gündür kullanıyorum inanılmaz bir cihaz. İstersen Type C ile bağlayıp da kullanabilirsin kesinlikle öneririm. Bluetooth için ise 1 tane dongle alsan yeter ben Ugreen ile kullanıyorum 0 gecikme. Verdiğiniz parayı hak eden bir gamepad.

İllaki Bluetooth ile bağlı olmasına gerek yok kablo ile bağlı olsa da sıkıntı olmaz benim için genelde kimsenin kablo ile bağladığını görmediğimden onu yazdım.

9.nesil dediğin en yeni olanı galiba biraz baktım fiyatları tuzlu bir önceki nesille ne kadar fark var aralarında? Yoksa biraz daha paramı tutup 9.nesil olanı almak daha mı mantıklı olur.

Evet kablolu da bağlayabilirsin.

Yani pek fark yok diyorlar ancak 1800TL olan sahte sanırsam başka bir konuda yazdılar. Amazon da sürekli 1700TL'ye düşüyor şu aralar kontrol et derim.

Bundan önce yaklaşık 5 seneye yakın hem PC'de hem de PS4 de DualShock 4 kullandım PC'ye bağlamak bayağı eziyetti hem de sürekli stick drift tarzı şeylerle uğraşıyordum. Ömürlük olmasını beklemiyorum ama 9.nesil alırısam ne kadar süre gider bana?

İyi bakarsan uzun ömürlü. PC ye tam uyumlu bu gamepad. Çok eski oyunlarda bile çalışıyor.

Ancak uzun kullanımda illa ki drift sorunu çıkabilir bakın uzun kullanımda o zaman o parça değişir yola bakılır.

Tamamdır teşekkürler.

Bir önceki nesille ne kadar fark var aralarında?
Tasarımsal değişim, paylaş butonu, Micro-USB yerine Type-C girişi, arka kisimda elin kaymasını ve terlemesini önlemek için pürüzlü yüzey.
Yoksa biraz daha paramı tutup 9.nesil olanı almak daha mı mantıklı olur.
Fiyat olarak önceki nesille aralarında çok fark yok diye biliyorum. Parayı tutup onu almak daha mantıklı.
9.nesil alırısam ne kadar süre gider bana?
Hirpalamadan, normal bir sekilde kullandığınızda yıllarca gider.

Ben bilgisayara yakın olduğumdan hep kabloyla kullandım. Yoksa eğer uzunca bir Type-C kablo alın, keyfinize bakın. Gayet iyi bir kontrolcudur kendisi.

En üstte yazdığın o terletmeme için yüzey farklı ve çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…